News

EMIDJ-Lena haalt flink uit naar Gaby Blaaser: ‘Je bent een trut’

EMIDJ Lena

Lena en Gaby deden samen mee aan het programma Echte meisjes in de Jungle. Vooral Lena maakte zeker indruk met haar spraakmakende acties en ook Gaby had daar zeker wat over te zeggen. Lena haalt daarom nu ook flink uit naar Gaby Blaaser tijdens een interview met RTL Boulevard.

EMIDJ-Lena

De 24-jarige Lena konden we al van haar deelname aan Ex on the Beach, maar ook bij Echte Meisjes in de Jungle heeft ze een behoorlijke indruk gemaakt. Zo viel ze vaak om en heeft ze ook een grote boodschap gedaan naast de tent waar ze met zijn allen sliepen. Maar ondanks dit alles wist Lena toch de aandacht te trekken van cameraman Leandro. En het was vooral Gaby Blaaser die verbaasd was over de romance tussen de twee love birds. Lena haalde daarom nu flink uit naar Gaby tijdens in interview bij Realitea van RTL Boulevard.

‘Je bent een trut’

Lena was afgelopen week te gast bij Realitea samen met Shirley van Ex on the Beach. Want na de uitspraken van Gaby Blaaser had Lena nog even een appeltje te schillen met haar. Zo zou Gaby hebben gezegd dat ze niet snapt dat Lena zo’n knappe vriend aan de haak heeft geslagen. En daar wilde Lena nu toch even op reageren tijdens het interview. “Zij loopt echt iedereens kontje te likken daar in de jungle, en achteraf gaat ze allemaal dingen over andere mensen zeggen”, vertelt Lena. Ook liet ze nog even duidelijk weten wat ze nu écht vindt van Gaby:  “Gaby je bent echt een trut.”

Lees ook:
Insta official: Megan en Joey delen samen vakantiekiekjes

Geruchten over Gaby

En dat is niet het enige dat Lena te vertellen had over haar mede Echte Meisjes in de Jungle-deelneemster. Ze denkt namelijk ook dat Gaby zich schaamt voor haar deelname aan het programma. “Maar dat weet je toch van tevoren, wie er allemaal mee doen. Dat wordt tegen je gezegd”, verwijt Lena haar. “Ik wist het ook pas laat, maar ik wist het een paar dagen van tevoren.” En volgens Lena zou Gaby ook voor de opnames al geweten hebben dat ze in verwachting zou zijn van haar eerste kindje. “En ze wilde zelfs nog blijven. Maar als je zo graag zwanger wil zijn: waarom zet je dan je kind op het spel door nog in de jungle te blijven? Want je weet dat er nog van alles kan gebeuren.” aldus Lena.

Het management van Gaby heeft inmiddels laten weten dat ze hier niet op zal reageren. Ze wil graag focussen op haar zwangerschap en wil niet betrokken raken bij negativiteit. Wat vind jij van de uitspraken van Lena en Gaby?

Watch on YouTube

Must reads 👀