Celebs

Diva over de EMIDJ-reunie: ‘Moest er twee dagen van bijkomen’

emidj-diva-reünie

De reünie aflevering van Echte Meisjes in de Jungle staat eindelijk op Videoland. De winnares is bekend en de meiden hebben genoeg om op terug te kijken. Diva vond de EMIDJ-reünie zo heftig dat ze er een paar dagen van moest bijkomen.

Echte Meisjes in de Jungle

Vandaag heeft Videoland de allerlaatste aflevering gedeeld van Echte Meisjes in de Jungle. Hier komen alle deelneemsters weer samen om na te kletsen over het afgelopen seizoen. Zoals je wel had verwacht, is het er niet al te gezellig aan toe gegaan. Al het drama dat tijdens en na de opnames heeft plaatsgevonden, wordt hier nog één keer op tafel gegooid. Het ging er op sommige momenten in de reünie erg heftig aan toe en dat vond EMIDJ-Diva ook.

Diva

De vrolijke Diva heeft aan het begin een beetje de kat uit de boom gekeken en hield haar mening vaak voor zichzelf. Maar ook dit onschuldige meisje kon het niet met iedereen vinden in de jungle. “Ik probeerde om niet altijd een mening te hebben, toch was ik af en toe wel betrokken bij drama”, vertelt Diva in een interview met Grazia. “Ik moet eerlijk toegeven dat ik dat ook zeker niet uit de weg ging.”

Ondanks het explosieve karakter van Michella, kon ze het met haar juist heel goed vinden. In de loop van het programma kreeg de Arnhemse zelfs de bijnaam ‘moeder’. “Michella heeft me er echt doorheen gesleept in Laos, en nog steeds eigenlijk. Toen ik er na de finale aflevering even doorheen zat door alle reacties, vroeg ze bijvoorbeeld of ik bij haar kwam eten. Dat is zó fijn.” Het lijkt misschien niet zo, maar volgens Diva hebben de twee hartstikke veel met elkaar gemeen. “We zien elkaar regelmatig en ik heb haar ‘echte’ dochter ook al ontmoet. Ze is mijn leeftijd en we vinden dezelfde dingen leuk, zoals fashion”, aldus Diva.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Om déze bijzondere reden doet Diva mee aan Echte Meisjes

Reünie

Volgens Diva heeft de EMIDJ-reünie alles wat je wil en kunnen we een grote dosis geruzie verwachten. “Oh god, humor, mooie momenten maar vooral nog véél meer drama. Alles wat in Laos is gebeurd, wordt tijdens de reünie weer naar boven gehaald. Geloof me, jullie gaan verrast zijn! Ik moest er twee dagen van bijkomen.” Dat klinkt veel belovend!

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @divamariab