News

Kijkers Echte Meisjes in de Jungle verbaasd over Diva: ‘Wat een heldin’

emidj-diva

Bijna iedereen had het over het vertrek van de twee dames in Echte Meisjes in de Jungle, maar in deze aflevering gebeurde er nóg iets onvergetelijks. De kijkers van EMIDJ zijn enorm verbaasd over actie van Diva tijdens één van de proeven.

Spoiler-alert!

Echte Meisjes in de Jungle

Het afscheid van Gaby Blaaser had een grote impact op de groep én het verloop van Echte Meisjes in de Jungle. De influencer moest helaas naar huis in verband met medische klachten. Maar dit resulteerde in ongelijke teams! Team blauw moest aan het einde van de aflevering stemmen wie er naar huis zou gaan. Op bijna alle bordjes stond de naam van oud-teamleider Channah. Zij ging weer terug naar haar kindjes.

Deze wending aan het einde van de aflevering was niet het enige waar de kijkers verbaasd over waren. Twitter stroomde vol met reacties over de eetproef en met name de dapperheid van Diva.

De eetproef

Dé eetproef, we kennen het allemaal wel van Expeditie Robinson, maar ook in deze race moest het voorbij komen. We zagen varkensingewanden, krokante krekels en levende bamboewormen. Wie wil nou zulke dikke, slijmerige diertjes eten?! Nou, Diva deinsde er niet van weg in EMIDJ en had zelfs een tactiek bedacht. “Je kan altijd het leven eruit knijpen”, vertelde ze in de camera. En dat is precies wat ze deed.

De ene worm, na de andere verdween achter haar kiezen en ze gaf geen kick. De deelneemsters waren allemaal zwaar onder de indruk en de kijkers thuis ook!

View post on Instagram
 

 

Lees ook:
Om déze bijzondere reden doet Diva mee aan Echte Meisjes

‘Wat een heldin’

“Diva lijkt zo schattig en dan knijpt ze gewoon eventjes het leven uit zo’n beestje”, lacht een trouwe kijker op Twitter. “Diva kaant die wormen zo hap slik naar binnen #respect”, plaats iemand anders. En er zijn nog genoeg anderen die ditzelfde respect naar Diva uitten.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: instagram @divamariab