News

Gravin Eloise van Oranje deelt groots nieuws op Instagram

Eloise-van-oranje-bedrijf

Deze royal heeft al een carrière als influencer en nu maakt ze ook nog bekend dat ze haar eigen bedrijf begint. De laatste tijd laat Eloise van Oranje wel weten dat ze meer is dan alleen een gravinfluencer.

Eloise van Oranje

Via een Instagram post laat Eloise van Oranje weten dat ze een nieuw bedrijf is gestart. Sommige mensen kennen haar misschien al wel via Instagram, want ze heeft al zo’n 422k volgers. Ze heeft ook al meerdere samenwerkingen gehad en je kan dus wel zeggen dat haar ‘voorlopige’ carrière goed loopt.

Naast dat ze de hotelschool doet, begint ze nu ook nog eens een nieuw bedrijf samen met Thomas Latcham. “Sommigen hebben het misschien al gezien, veel van jullie waarschijnlijk niet… MAAR ik deel met heel veel trots dat ik samen met Thomas een bedrijf heb opgezet. My Lima Lima heet het, en ons doel is zo veel mogelijk geld ophalen voor goede doelen door ingezamelde en “pre-loved” kleren te verkopen”, vertelt Eloise onder haar Instagram-post.

View post on Instagram
 

My Lima Lima

Het nieuwe passieproject van Eloise van Oranje heet My Lima Lima. Ze gaat samen met Thomas Latcham het avontuur aan. Het doel van dit bedrijf is om geld op te halen voor goede doelen. Dit doen ze door pre-loved kleding te verkopen. Kleding waar je van houd, maar niet meer draagt. Klinkt als een businessplan! Zo krijgen deze hoge kwaliteit fashion items een tweede leven en het zorgt ervoor dat er ook nog eens geld wordt opgehaald. Kids Rights en Stichting Everyday People zijn voorbeelden van goede doelen, die ze willen ondersteunen. Later hopen ze een grotere doelen te bereiken en zo meer gelijkheid van verschillende groepen in de samenleving te krijgen.

Het is goed dat Eloise nu een eigen bedrijfje opstart, want eerder vertelde ze ook dat influencer zijn niet haar droom is en dat ze dat voorlopig als een extraatje ziet. “Ik kan NIET WACHTEN om meer te delen en jullie mee te nemen in mijn avontuur”, vertelt Eloise op haar Instagram. You go girl!

Beeld: Instagram @eloisevanoranje