Films & Series

Goed nieuws voor de fans: Netflix kondigt seizoen 7 van Élite aan

elite-seizoen-7

Het zesde seizoen van de populaire serie Élite is nog niet eens te zien op Netflix en er is nu al aangekondigd dat er nóg een seizoen aankomt. Yes! En in het zevende seizoen van Élite zal er ook een geliefd personage terugkeren!

Spaanse hitserie

De Spaanse serie Élite is binnen no-time enorm populair geworden op de streamingdienst. Ondertussen staat er al vijf seizoenen op Netflix en komt er binnenkort een zesde seizoen aan! Op 18 november is deze al te zien en de fans kunnen dan ook geen seconde meer wachten om hun favoriete karakter te zien wandelen door de schoolgangen. Netflix heeft grote vertrouwen in deze populaire serie en kondigt dan ook aan dat er nóg een seizoen komt.

Watch on YouTube

Lees ook:
Deze nieuwe must watch serie is een mix tussen Élite en Gossip Girl

Élite seizoen 7

Nog voordat het zesde seizoen te streamen is op de streamingsdienst, komt Netflix al met het goede nieuws naar buiten dat de serie is verlengd met een zevende seizoen! Wat een heerlijk nieuws voor alle fans en vaste kijkers van de show. Dit seizoen zullen we zoals ieder seizoen weer kennis maken met allerlei nieuwe personages. Maar dit keer zal er ook weer een oud gezicht terugkeren in het zevende seizoen van de serie. We hebben het over niemand minder dan de geliefde Omar Shanaa die we in het nieuwe seizoen weer door de schoolgangen kunnen zien lopen. Wij kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen en alle wendingen die er bij komen kijken! Maar eerst gaan we natuurlijk nog even seizoen zes bingen 😉

Beeld: Netflix

Must reads 👀