News

Break-up: Eilish en Gianni van Love Island zijn uit elkaar

gianni-eilish-uit-elkaar

Er blijft maar nieuws komen rondom de kandidaten van Love Island. Zo hebben Gianni en Eilish vandaag op Instagram bekendgemaakt dat ze niet meer samen zijn. En dat terwijl Eilish haar jongere broertje Thijn juist dit seizoen meedeed, omdat hij ook de liefde wilde vinden, net zoals zijn zus.

Eilish & Gianni

Drie jaar geleden deden Eilish en Gianni mee aan het populaire programma Love Island. De twee kwamen allebei de villa binnen als bombshells. Ze wilde alleen geen koppel vormen met een van de singles in de villa, want Eilish en Gianni hadden alleen maar oog voor elkaar.

En ze hebben het uiteindelijk zelfs nog geschopt tot de finale van het programma, maar helaas voor Eilish en Gianni, waren het Joan en Mert die er uiteindelijk met de winst én het prijzengeld van door gingen. Maar dat maakte voor het verliefde koppel niets uit, want ze hadden elkaar gevonden.

Break-up

Maar helaas lijkt dat sprookje dus nu tot een einde gekomen. In de Instagram Stories van Eilish zien we een statement waarin ze vertelt dat het over en uit is. “Voor veel van jullie onverwacht, iets wat Gianni en ik met jullie willen delen”, begint ze haar verhaal. “Soms is liefde en houden van ook los laten, en dit is wat wij gaan doen. Wij houden nog steeds heel erg van elkaar en gaan daarom als goede vrienden uit elkaar.”

“Voor ons beiden is dit een hele grote klap”, gaat ze verder met haar verhaal. “Iets wat wij rustig en op ons eigen tempo moeten gaan verwerken. Wij willen dit persoonlijk met jullie delen voordat er roddels in de rondte gaan. Ook omdat wij beiden heel veel respect hebben voor onze relatie. Geef ons ruimte om dit een plekje te geven”, aldus Eilish. Wij wensen ze allebei veel sterkte met het verwerken van deze break-up!