Lifestyle

Wil je! Zo bouw je een unieke eigen hot tub in je achtertuin

hot-tub-bouwen

Niks is fijner dan op een warme zomeravond verkoeling – of verwarming – zoeken in een hot tub in de achtertuin. Helaas is dit nogal prijzig en heeft niet iedereen een jacuzzi in de tuin staan. Gelukkig kan je er zelf eentje maken voor veel minder geld; wij leggen je uit hoe dat moet!

Op deze manier kun je zelf een hot tub in je achtertuin maken

Lekker bubbelen met een goede serie en een wijntje in je achtertuin klinkt als een droom, toch? Als je zelf je jacuzzi bouwt, kun je deze uit laten komen!

Zelf je hot tub bouwen

Het kopen van een nieuwe jacuzzi kost aardig wat geld, dus waarom zou je er niet gewoon eentje zelf bouwen? Met de juiste mindset, genoeg doorzettingsvermogen en voldoende tijd moet dit sowieso lukken! Houd wel in gedachten dat het bouwen van je eigen hot tub ook niet goedkoop zal zijn en je er dus écht genoeg tijd voor moet nemen. Maar goed, je moet er wat voor overhebben, toch?

Goede voorbereiding

Het belangrijkste bij het bouwen van een hot tub is een goede voorbereiding, denk daar dus goed over na. Vraag je als eerste af of je überhaupt voldoende ruimte hebt. Zo niet, begin er dan ook niet aan. Dat kost je alleen maar geld en energie en je krijgt er niks voor terug. Bedenk je ook of de grond wel waterpas is; anders zit je straks in een schuine jacuzzi te bubbelen. Denk er ook goed over na of er een stroomaansluiting in de buurt is en of je goede verlichting kunt plaatsen, anders zit je straks in het donker 😉

Lees ook
Ultiem genieten van een warme zomerdag met deze varende hot tub

Het ontwerp

Een goede voorbereiding is dus het allerbelangrijkst. Maar wat ook niet geheel onbelangrijk is, is het ontwerpen van jouw eigen hot tub! Uiteindelijk moet je er natuurlijk wel de hele tijd naar kijken. Wat je allemaal nodig hebt hiervoor wordt in de onderstaande video haarfijn uitgelegd:

De tekst gaat verder onder de video

Watch on YouTube

Hebben wij je nou weten te overtuigen om een vette hot tub in je achtertuin te bouwen? Als je al deze stappen goed volgt moet dit helemaal goedkomen. Het is even een paar daagjes hard werken, maar dan heb je ook wat! Plus, een zelfgebouwde jacuzzi is toch veel gaver dan eentje uit de fabriek? 😉

Bron: FEM FEMBeeld: pinterest