Lifestyle

Voor 25 euro naar de Efteling: het park verkoopt nu ook avondtickets

efteling-avondtickets

Wil je een keer een avondje naar de Efteling in plaats van een hele dag en daar iets minder voor betalen? Het is nu mogelijk! De Efteling verkoopt namelijk avondtickets. Zo heb jij 4 uur lang toegang tot het park voor maar 25 euro. Perfect meidenavondje, als je het ons vraagt.

Normaal gesproken koop je een ticket voor de Efteling van 45 euro. Nu zijn er speciale toegangsbewijzen waardoor je naar binnen kunt van 18.00 tot 22.00 uur. Perfect voor een avondje Efteling met de meiden!

Openingstijden Efteling 

Het park (waar we stiekem allemaal fan van zijn) is van 1 juli tot en met 4 september dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur, zodat je ook ‘s avonds kunt genieten van het magische pretpark.

Wachtrijen en shows

Maar er is meer: de wachtrijen sluiten om 22.00 en om 22.15 is er nog een show van het fonteinenspektakel Aquanura. Vet! Voor abonnementhouders hebben we ook nog nieuws: jullie kunnen nu ook een reservering plaatsen voor de periode tot en met 4 september.

View post on Instagram
 

Lees ook
Dit zijn de 7 leukste pretparken van Nederland

Ticket ‘Maan’

Het pretpark werkt normaal gesproken met vier verschillende soorten tickets: Reus (46 euro), Draak (44 euro), Elf (41 euro) en Fakir (38 euro). Het avondticket om binnen te komen van 18.00 tot 22.00 uur wordt Maan genoemd.

Bron: EftelingBeeld: pinterest