News

Videoland deelt eerste beelden van ‘De Verraders Halloween’

de-verraders-halloween

Goed nieuws voor alle fans! De Verraders Halloween komt er bijna weer aan. Eerder maakte Videoland al bekend welke deelnemers er dit seizoen zullen meedoen, maar nu hebben ze ook de eerste beelden gedeeld. Wij kunnen niet wachten!

De Verraders Halloween

Op Instagram heeft Videoland zojuist de eerste beelden van De Verraders Halloween gedeeld. “Gaat jouw hart al sneller kloppen? Dít staat je te wachten in De Verraders Halloween”, lezen we onder de post. “Ik voel m’n hartslag echt hier: boem, boem, boem”, aldus een van de deelnemers. En ook presentator Frank Evenblij is dit seizoen weer van de partij. “Voel je mijn hand, dan ben je een verrader”, horen we hem zeggen.

En als de verraders dan eindelijk bekend zijn gemaakt, is het tijd om elkaar te ontmoeten en kan het spel beginnen. “Vannacht moet er meteen een getrouwe vermoord worden”, laat presentator Frank Evenblij weten. En daar hebben de verraders zeer weinig moeite mee. “Bloed aan mijn handen, dat voelt heel goed.” Maar het zorgt ook voor veel emoties, zo zien we tranen bij Katja Schuurman. “Ik vind het toch best wel eventjes heel intens.”

View post on Instagram
 

Wie doen er dit seizoen mee?

Eerder had de streamingdienst al bekendgemaakt welke BN’ers het aandurfden om mee te doen aan het nieuwe seizoen. Het zijn Monica Geuze en Katja Schuurman die we zullen zien verschijnen, maar ook Fajah Lourens, Guido Weijers, Jay-Jay Boske, Bente Fokkens, Bertie Steur, André Dongelmans, Eva Koreman, Bokoesam, Pepijn Lanen, Tim den Besten en Rob Goossens zien we terug in De Verraders Halloween.

Toch zullen we nog heel even geduld moeten hebben, want De Verraders Halloween is vanaf 30 september te zien bij Videoland.

Beeld: videoland