Films & Series

Zien! Videoland deelt de eerste beelden van Mocro Maffia: Tatta

eerste-beelden-mocro-maffia-tatta

Nog maar een paar weken wachten en dan kunnen de fans van Mocro Maffia genieten van de nieuwe film! Mocro Maffia: Tatta is deze maand al te streamen op Videoland, maar de makers geven ons nu alvast een voorproefje.

Mocro Maffia: Tatta

De fans hebben er al een poosje op moeten wachten, maar eindelijk gaan we zien hoe het verder gaat met Tatta, na de heftige aanvaring met Paus en de mislukte ontvoering op zijn zus Samira. Wanneer het vijfde seizoen van de populaire hitserie online komt is nog niet bekend, maar Videoland heeft in de tussentijd voor het eerst een film van de reeks uitgebracht. Aan het einde van deze maand kunnen we al genieten van Mocro Maffia: Tatta, maar voor het zover is deelt de streamingdienst alvast de eerste beelden van de film.

Tatta wil alles achter zich laten en samen met zijn gezin en de buit die zijn criminele leven heeft opgebracht, zo snel mogelijk zien weg te komen. Helaas nog voordat Tatta kan vluchten, gaat er bij een aanslag alles in vlammen op. Hij kan geen kant meer op en komt tot de conclusie dat hij nog maar één optie heeft: een rip op Paus. Iemand die voor hem altijd als een broer is geweest, maar nu zijn grootste rivaal blijkt te zijn. Spannend!

Lees ook:
Deze Temptation Island single is te zien in de minifilm Mocro Maffia Meltem

Eerste beelden

Om alvast een beeld te krijgen hoe het nu met Tatta gaat, heeft streamingdienst Videoland de eerste beelden van de Mocro Maffia film al online gezet. Ga er maar goed voor zitten en houd de popcorn bij de hand, want vanaf 27 april is de movie al te bekijken!

Watch on YouTube

Beeld: videoland