Films & Series

Zien! Dit zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen Married At First Sight

married-at-first-sight

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight: Match or Mistake gaat bijna van start. Dit keer zal het wel even iets anders gaan dan we gewend zijn. Het nieuwe seizoen is namelijk gebaseerd op de Australische variant van het programma. En dat bekent maar één ding: heel veel drama! Videoland deelde vandaag de eerste beelden en die zijn veelbelovend.

Dit zijn de eerste beelden van Married at First Sight: Match or Mistake

Drama incoming!

Australische MAFS

Jawel, je leest het goed: er komt een Nederlandse versie van het Australische MAFS-concept aan. In Married at First Sight: Match or Mistake gaan koppels blind trouwen, waarna ze vervolgens op huwelijksreis gaan. Dit doen ze echter niet alleen, aangezien ook andere koppels deze route afleggen. Zoals we in de Australische variant van het programma gewend zijn, zullen de koppels ook met elkaar dingen ondernemen.

Door deze extra toevoeging in het programma ontstaat er altijd meer drama. En tja, ondanks dat we natuurlijk hopen dat de koppels de liefde vinden, willen we stiekem ook wat sensatie op beeld zien.

Lees ook
OMG! The Real Housewives of Amsterdam is op zoek naar figuranten

Eerste kennismaking

Videoland deelde vandaag de eerste beelden van dit gloednieuwe seizoen. Hierin is te zien hoe de koppels het er tijdens de eerste moment in het programma vanaf brengen. De eerste kennismaking, de eerste romantische momentjes en de eerste frustraties zijn zichtbaar.

Het gaat zelfs al zo ver dat één van de MAFS-deelnemers het diner stampvoetend verlaat. Of dit te maken heeft met haar kersverse man? Dat is nog niet helemaal duidelijk, maar het heeft onze nieuwsgierigheid sowieso gewekt.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Nog even geduld

We moeten nog héél even geduld hebben tot we van het programma kunnen genieten. Married at First Sight: Match or Mistake verschijnt namelijk vanaf 22 augustus drie keer per week op de buis. We. Can’t. Wait.

Bron: fem-femBeeld: videoland

Must reads 👀