Films & Series

Zien! Dit zijn de eerste beelden van Echte Meisjes in de Jungle

datum-echte-meisjes

Nu de startdatum bekendgemaakt is, is het nog aftellen totdat Echte Meisjes in de Jungle op de buis komt. Gisteren heeft Videoland alvast de allereerste beelden van de ‘Echte Meisjes’ op hun Instagram geplaatst!

Echte meisjes in de Jungle

Na meer dan tien jaar komt het hilarische realityprogramma Echte Meisjes in de Jungle weer terug. Tussen 2011 en 2013 werd de show op RTL uitgezonden. De vrouwen die hieraan meededen zijn tot de dag van vandaag nog steeds bekend. Denk aan presentatrice Britt Dekker, realityster Pauline Wingelaar en zangeres Bibi Breijman.

De ‘Echte Meisjes’ van dit nieuwe seizoen zijn onder anderen Gaby Blaaser, Louisa Janssen en Michella Kox. Zij moeten met een groep van in totaal twaalf vrouwen zien te overleven in de jungle en hier verschillende opdrachten uitvoeren. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag en stoot en zal ook geweldige tv-momenten opleveren.

Lees ook:
Nu al veel ophef over Echte Meisjes in de Jungle: ‘Het is allemaal fake’

Eerste beelden

Gisteren verschenen de allereerste beelden van Echte Meisjes op de Instagram-pagina van Videoland. We zien aan het begin de startdatum die al eerder bekend was geworden, 9 januari, staan. In de video zien we korte grappige stukjes van wat het seizoen ons allemaal te bieden heeft. Maar dit is niet het enige nieuws wat bekend is gemaakt.

Valerio Zeno

Niet alleen de realityshow, maar ook een bekende presentator maakt een heuse comeback! Oud-BNN presentator Valerio Zeno gaat dit programma in goede banen leiden! De 38-jarige Valerio ken je natuurlijk van zijn jaren bij BNNVara. Hij heeft hier Proefkonijnen, Over Mijn Lijk en nog meer programma’s gepresenteerd. Al een tijdje is hij niet meer actief in de tv-wereld en ging hij aan de slag met zijn dj-carrière. Hij zet nu tóch even zijn draaitafel aan de kant en pakt zijn oude passie weer op! Wij kunnen niet wachten om hem tussen de ‘Echte Meiden’ in de wildernis te zien staan.

View post on Instagram
 
View post on Instagram