Celebs

Eerste beelden van Blake Lively in ‘It Ends With Us’ verfilming gelekt

blake-lively

De TikTok-sensatie 'It Ends With Us' krijgt een verfilming en het ziet ernaar uit dat de opnames zijn gestart. De cast bestaat uit grote namen, waaronder de prachtige Blake Lively. Blake zal de rol van de roodharige Lily Bloom op zich nemen. Daarom heeft de actrice nu ook een nieuwe haarkleur.

It Ends With Us

Afgelopen jaar stond #BookTok helemaal in het teken van schrijfster Colleen Hoover. De TikTokkers konden vooral geen genoeg krijgen van de heartbreaking roman ‘It Ends With Us’. Het was daarom geen verrassing dat er een verfilming van zou komen. Het verhaal volgt Lily, zij wordt verliefd op de knappe dokter Ryle. Hij is koppig, assertief en een tikkeltje arrogant, maar Lily is gevallen voor zijn zachte en gevoelige kant. De prille liefde van haar nieuwe relatie brengt herinneringen terug naar Atlas, haar allereerste liefde. Wanneer hij weer terug komt in haar leven, staat haar wereld op zijn kop. De rol van Lily zal gespeeld worden door de prachtige Blake Lively en Justin Baldoni zal de rol van Ryle op zich nemen. Daarnaast zal de Amerikaanse acteur, Brandon Skelnar, in de rol van Atlas kruipen. De opnames zijn inmiddels begonnen en wij hebben de eerste beelden van Blake Lively.

View post on TikTok

Lees ook: 
Zien: Maxime Meiland blundert met enorme fout op Instagram

Eerste beelden

Het personage Lily staat natuurlijk bekend om haar prachtige rode lokken. Daarom kan het ook niet anders dan dat Blake met een rode coupe de rol zal spelen. Dit was ook zeker het geval, want gisteren is Blake Lively gespot in New York. De eerste beelden van Blake Lively gaan nu overal rond. De productie van de film is dus in volle gang.

Op de beelden zien we Blake in een scene met Justin Baldoni, die de rol van Ryle op zich neemt. Ook was Blake’s halfzus, Robyn Lively, aanwezig op de set. Het is nog wel onduidelijk of zij onderdeel is van de film of gewoon haar zus kwam supporten. Wij zijn ontzettend benieuwd naar de film en kunnen niet wachten tot we hem kunnen zien op het grote doek.

Must reads 👀