Lifestyle

Déze edelsteen past het beste bij je volgens jouw sterrenbeeld

edelstenen-sterrenbeeld

Ben je ook zo gek op astrologie en alles wat daarmee te maken heeft? Dan wil je dit zeker lezen, want wij vertellen je welke edelsteen het beste bij je past volgens jouw sterrenbeeld!

Welke edelsteen past het beste bij jou?

En nu vraag je je misschien wel af: hoe kan een edelsteen mij gaan helpen dan? Nou, ze kunnen je helpen met slechte eigenschappen, of ze trekken een bepaalde energie aan die je wel goed kunt gebruiken. En déze edelsteen kan daar volgens jouw sterrenbeeld het beste bij helpen.

Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram is vaak wat ongeduldig. Daarom zal een Heliotroop je kunnen helpen om wat te kalmeren en ook meer zelfbeheersing te creëeren. De Rhodochrosiet zal je helpen om iets minder aan jezelf te denken en ook wat meer compassie te tonen. En als laatste past de Amethist goed bij jou, omdat deze een kalmerend en vertragend effect heeft.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren zijn over het algemeen nogal koppig en soms ook best wel lui. Daarom past de Carneool heel goed bij jou. Deze edelsteen zal je koppigheid wegnemen. Voor een extra energieboost kan je de Gele Calciet gebruiken. En als laatste zal de Brazilianiet je helpen om minder jaloers te worden.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen hebben regelmatig last van stemmingswisselingen. Maar daar kan een Rookkwarts je gelukkig bij helpen. Een Aquamarijn kan je helpen om wat meer helderheid te creëeren in het dagelijks leven. De Topaas zal ervoor zorgen dat je eerlijker naar jezelf bent, maar ook naar anderen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften zijn vaak emotionele mensen. De Regenboog Maansteen kan je daar heel goed bij helpen. Ook de Blue Lace Agaat kan je helpen om je gevoelens beter te communicteren. En de Rozenkwarts zal je helpen om beter liefde te kunnen geven, maar ook te kunnen ontvangen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen houden van aandacht. De Larimar zal ervoor zorgen dat je ook een gevoel van innerlijke rust en balans zult vinden. Dat kan nog wel eens van pas komen met al die drukte om je heen. Ook de Citrien zal je helpen om zelfdestructief gedrag tegen te kan. En als laatste zal de Bergkristal je helpen bij het zuiveren van je geest.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden nemen soms nét even te veel hooi op hun vork. En alsof dat nog niet genoeg was ben je ook nog eens super perfectionistisch. Daarom zullen de Lepidoliet en de Morganiet ervoor zorgen dat je minder prestatiedruk zal voelen. En de Labradoriet zal je waarschuwen voor emotionele overbelasting.

Lees ook
Good to know! Deze sterrenbeelden vormen de beste vriendschap duo’s!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een Weegschaal kan nogal besluitloos zijn. Daarom zal een Tijgeroog je helpen om beslissingen te maken en je ook meer zelfvertrouwen te geven. De Pyriet zal ervoor zorgen dat je meer in jezelf gaat geloven. En de Epidoot zal je helpen bij zelfacceptatie en tevredenheid, iets wat je volgens mij wel goed kan gebruiken.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een Schorpioen kan soms wat bot uit de hoek komen. Vaak neem je het ook persoonlijk op als iemand een andere mening heeft dan jij. Daarom zal een Valkenoog je helpen bij het reguleren van deze boze gevoelens en stemmingswisselingen. Ook zal de Zwarte Toermalijn je helpen om die negatieve energie af te stoten. En als laatste zal de Opaal je helpen om wat positiever in je vel te zitten.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Een Boogschutter houdt van zijn of haar vrijheid, maar kan daardoor soms ook wel een beetje egoïstisch zijn naar anderen. Een Roze Toermalijn zal je daarom wat meer openheid en zachtheid geven. Een Blue Lace Agaat zal je helpen om wat minder chaotisch te zijn. En de Aventurijn geeft je wat meet inlevingsvermogen en zal je ook motiveren om je doelen te halen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Een Steenbok is soms een beetje negatief ingesteld. Daarom zal de Sneeuwvlok Obsidiaan je hierbij gaan helpen! De volkjes in de steen staan namelijk voor de lichte sterren in de donkere hemel. De Apatiet is goed voor je meegaandheid, hierdoor zul je ook makkelijker met verandering om kunnen gaan. En als laatste zal de Jade je evenwichtigheid en zelfvertrouwen geven.

Lees ook
Dit zijn de grootste afknappers volgens jouw sterrenbeeld

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn over het algemeen nogal rebels. Ze houden ervan om de regels te breken, al is dit niet altijd gepast. De Groene Maansteen staat in verbinding met je hartchakra, je zult je daarom door behulp van deze steen meer openstellen voor het geven en ontvangen van liefde. Door Mangano Calciet zul je ook de zachte kant van jezelf leren te accepteren. En de Blauwe Calciet zal je helpen bij het communiceren.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn hele gevoelige mensen. Maar daardoor ben je wel iets slechter in de confrontatie met iemand aangaan, je kruipt dan vaak in de slachtofferrol. De Groene Calciet zag er daarom voor zorgen dat je wat steviger in je schoenen staat. Ook de Kyaniet kan ervoor zorgen dat je beter voor jezelf op kunt komen. En als laatste kan een Tijgeroog je goed helpen bij het maken van lastige beslissingen.

Beeld: Pexels | Kevin Malik