Films & Series

Valerio over Echte Meisjes in de Jungle: ‘Kwamen met soa’s terug’

Nicoline
echte-meisjes-in-de-jungle

Vanaf maandag 9 januari kunnen we ein-de-lijk genieten van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes In De Jungle. In eerdere teasers zagen we al dat er een seizoen met enorm veel drama op ons wacht, maar dat is niet het enige. Zo zegt presentator Valerio: “Een aantal echte meisjes zijn met een soa teruggekomen uit de jungle.”

Valerio Zeno

In een interview met RTL Boulevard vertelt Valerio Zeno de aanleiding voor het presenteren van het programma. Zo had hij in de wandelgangen vernomen dat zijn naam aan het programma gelinkt was, maar het leek hem niks. “Ik had ook gehoord dat je twee drie weken in een tentje moet slapen in de jungle en toen dacht ik: ‘Ik weet niet helemaal of ik dat wel kan.’ Wat dat betreft ben ik ook maar een echt meisje in de jungle.” Toen later bleek dat Valerio gewoon in een hotel zal verblijven was het een match made in heaven. En nu deelt de presentator een wel heel verrassend detail over het nieuwe seizoen.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Heeft Dennis van EOTB Olivia verlaten voor déze Temptation-ster?

Echte Meisjes met een soa

“Als je bijvoorbeeld naar Expeditie Robinson kijkt, dan zie je dat ze aan een prachtig strand zitten met hemelsblauw water”, begint Valerio zijn verhaal. Daar kan je je wel wassen, maar deze meiden verbleven in de jungle, nou daar is het water echt niet helder en zij moesten zich dan eventueel in dat troebele water gaan wassen.” Een ware nachtmerrie volgens Valerio. Daarom is hij extra blij dat hij gewoon in een hotel verblijft. Die meiden daarentegen die moeten het doen met vies water. “Ik vermoed dat er wel een aantal met een soa terug zijn gekomen”, laat hij weten. Laten we dat maar niet hopen voor de Echte Meisjes! Hoe vies dat water nou echt is kunnen we dus vanaf 9 januari zien op Videoland.

Beeld: Videoland