News

Janice Blok en Michella Kox delen goed nieuws over EMIDJ

nieuws-echte-meisjes

Een tijdje terug werd het door Videoland (en vele juice-kanalen) bekend gemaakt dat er een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle aankomt. Nu zijn we een paar weken later en hebben twee deelneemsters laten weten dat de opnames klaar zijn!

Echte Meisjes in de Jungle

Een paar weken terug zijn Louisa, Diva, Lena, Jill, Gaby, Janice, Esmeé, Fabiola, Channah, Michella en Annebel vanuit Nederland vertrokken naar de wilde jungle. Tien jaar na het vorige seizoen komt de realityshow eindelijk terug op de buis. Wanneer het hilarische programma op televisie te zien is, is nog niet bekend. Wél hebben twee deelneemsters ons laten weten dat alle Echte Meisjes weer terug in Nederland zijn en dat alle opnames voor de show zijn afgerond. Dit nieuwtje was te zien in de Instagram Stories van Janice Blok en Michella Kox.

It’s a wrap

Het zal helaas nog wel eventjes duren voordat het programma te zien is. De meiden laten namelijk weten dat de opnames echt pas nét zijn afgerond. In de stories is te zien dat beide girls het fijn vinden om weer thuis te zijn. Ook lijkt het erop dat ze een helse tijd hebben beleefd daar in de jungle. “Tot nooit, eindelijk huis!”, schrijft Michella bij haar filmpje. Janice laat weten dat het een lange reis was om weer thuis te komen “Finally going home… 29 uur terugreizen met 3 vluchten… Wish me luck.”

De tekst gaat verder onder de foto’s

instagram

Lees ook:
Nu al veel ophef over Echte Meisjes in de Jungle: ‘Het is allemaal fake’

Grappig bericht

Het nieuws over de afgeronde opnames komt niet uit de lucht vallen. Al eerder was het duidelijk gemaakt dat rond deze tijd het filmen voorbij zou zijn. Louisa Janssen, een andere deelneemster van Echte Meisjes in de Jungle, liet een tijdje terug een bericht achter op Instagram voor haar volgers. Je zou haar tot 29 oktober niet kunnen bereiken en dat je het beste na deze tijd pas weer privé-berichtjes kon sturen.

Ze plaatste een foto waar je haar met een koffer in een enorm weiland zag staan. De tekst eronder was geschreven door een vriend of vriendin “Louisa is een echt meisje in de jungle. Vanaf 6 okt vertrokken naar de jungle, het zal een zware tijd zijn maar een ervaring die je nooit zal vergeten.” Daarnaast stond er dat de volgers nog even moeten wachten op antwoord van hun vragen en berichtjes. “Het zal tijdelijk rustig zijn op onze social media, dus berichten kun je beter sturen vanaf 29 okt. Dagelijks krijgen we honderd berichten dus berichten heeft nu geen zin. Steek een kaarsje aan of een heel kapel,” sluit de post grappig af.

View post on Instagram
 
Beeld: rtl

Must reads 👀