News

Deze twee BN’ers doen mee aan Echte Meisjes in de Jungle

echte-meisjes-in-de-jungle

Goed nieuws voor alle fans van het populaire programma Echte Meisjes in de Jungle. Het nieuwe seizoen dit er namelijk weer aan te komen. En nu zijn er al twee deelnemers gelekt op juicekanalen. Wij vertellen je wie er sowieso meedoen in het nieuwe seizoen.

Echte Meisjes in de Jungle

We hoeven je vast niet meer te vertellen wat het programma Echte Meisjes in de Jungle inhoudt. Het vorige seizoen was namelijk een gigantisch succes. Het trok megaveel kijkcijfers en iedereen had het erover. Maar dat kan ook bijna niet anders, want 12 meisjes in een jungle, dat wordt gegarandeerd drama!

Nieuw seizoen

We waren dan ook niet verbaasd toen we hoorden dat er een tweede seizoen zou komen van het programma. En hoewel Videoland dit zelf nog niet heeft bevestigd, hebben we op verschillende juicekanalen al kunnen lezen dat ze opnames voor het nieuwe seizoen gepland staan in september.

En zo is er natuurlijk alweer het een en ander gelekt over een mogelijk nieuw seizoen van het programma. Zo beweert het roddelkanaal @JuiceChannel dat Esmee Ipema opnieuw nog eens mee zal doen met het programma en dit keer neemt ze ook haar zus Sharon mee de jungle in.

Famke Louise en Michella Kox

En nu zijn er dus nog meer namen uitgelekt. “De eerste naam waarvan wij 100% zeker weten dat zij de jungle in gaat voor het nieuwe seizoen, is Famke Louise“, lezen we in de Instagram Stories van @JuiceChannel. En ook de tweede kandidaat is al uitgelekt en die hadden we niet zien aankomen. Het is namelijk niemand minder dan Michella Kox.

“Ze heeft meerdere keren gezegd dat ze het nooit meer zou gaan doen, maar ze is er toch weer bij”, lezen we. “We hebben het aan haar gevraagd, ze zegt zelf dat het niet zo is, maar dat zei ze vorig jaar ook. We trappen daar niet meer in.” Dat belooft dus weer heel veel drama!

Beeld: videoland

Must reads 👀