News

Echte Meisjes in de Jungle: zo zag Esmee Ipema er vroeger uit

echte-meisjes-in-de-jungle-esmee-ipema-vroeger

Samen met tweelingzus Sharon heeft Esmee Ipema heel wat uren doorgebracht op de operatietafel. Naast de verwondingen aan haar schouder, heeft haar gezicht ook onder het mes gelegen. Wij zijn reuze benieuwd hoe dit Echte Meisje er vóór de ingrepen uitzag.

Esmee Ipema

Esmee Ipema, inmiddels weet iedereen wie deze realityster is. Twee keer meegedaan met Ex on the Beach, kreeg samen met haar tweelingzus Sharon de bijnaam ‘terror twins’, was dit jaar te zien in Echte Meisjes in de Jungle én heeft meegedaan met Good Luck Guys. Wie kent d’r niet?! De 26-jarige heeft een lange lijst aan programma’s op haar naam staan en het lijkt erop dat er nog veel meer bijkomen. De celeb is erg actief op social media en deelt al te graag selfies en kiekjes met haar volgers. Haar grote following heeft ze niet te danken aan haar natuurlijke looks. Er is een hoop gesleuteld aan het uiterlijk van de tweeling en wij kunnen ze op de dag van vandaag nog steeds niet uit elkaar houden. Hoe zag Esmee Ipema er vroeger (vóór EOTB) eigenlijk uit?

Echte Meisjes in de Jungle

Begin dit jaar zagen we de realityster in het eerste seizoen van (de nieuwe versie van) Echte Meisjes in de Jungle. We weten allemaal hoe dit is afgelopen. Om je geheugen op te frissen, blikken we even terug op Esmees exit. Zij zat samen met Annebel in een team en hadden na een reeks van verloren wedstrijdjes, eindelijk een proef gewonnen. Hier waren zij natuurlijk dolblij mee. Deze vreugde schoot bij het andere team in het verkeerde keelgat. Er ontstond een ruzie tussen Louisa en Annebel. Esmee wilde haar teamgenoot beschermen en kreeg een ruige duw van een bergje af. Door de verwondingen moest ze direct naar het ziekenhuis en hield het avontuur hier voor haar op. Ook Louisa moest het spel verlaten. Niet door pijntjes, maar omdat er geen geweld wordt toegelaten door het programma. Beide pakte ze hun spullen en moesten ze naar huis.

Weken na de opnames is de ruzie nog voorgezet op social media. De dames zouden toch samen door één deur moeten, want het volgende seizoen staat al voor de kijkers klaar. Op 1 januari zien we beide ladies terug in het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle.

Vroeger

Van begin 2023, gaan we even een tijdje terug in het verleden. Nadat de zusjes voor de eerste keer mee hadden gedaan met Ex on The Beach, kregen zij de vraag waarom ze nóg een keer mee wilde doen. Bekend waren ze al geworden, dus hier zat vast een andere reden achter. “Gratis botox”, was hun antwoord in een interview. Ze legden uit dat ze grotere lippen en borsten wilden. Deze grote veranderingen zijn door de jaren heen dan ook niet onopgemerkt gebleven. De twins kunnen we nu niet meer zonder opgespoten lippen voor ons zien, toch was er ooit een tijd dat ze beide nog au natural door het leven gingen.

Hieronder zien we twee schattige schoolfoto’s die Esmee een tijdje terug op haar Instagram Stories plaatste. Links zien we een jonge Esmee en op rechts zien we het duo in hun tienerjaren. So cute! 

Naast de foto’s uit de oude doos, zijn we ook nog deze hilarische video op YouTube tegengekomen. Hier zien we niet alleen Esmee, maar ook haar terror twin Sharon. Hoe cringe deze video ook is, in onze jonge jaren deden we allemaal wel gekke dingen, toch?! 😉

Watch on YouTube

Beeld: instagram @esmee_ipema

Must reads 👀