Films & Series

Echte Meisjes in de Jungle zwaarder dan verwacht: ‘Nooit meer’

echte-meisjes

Vandaag is het dan eindelijk zo ver! De eerste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle staat op Videoland. Het ging er heftig aan toe en de meeste dames hebben het dan ook een stuk zwaarder gehad dan verwacht.

Echte Meisjes In de Jungle

De dames die dit seizoen meededen met het programma vertelden over hun ervaringen, maar ze zijn niet al te enthousiast over hoe hun avontuur verlopen is. “Het is echt verschrikkelijk, ik zou het nooit weer doen”, vertelt Channah Koerten. Het allergrootste dieptepunt van Gaby Blaaser was dan wel het moeten poepen in de bosjes. Het is natuurlijk geen vijf-sterren resort waar de Echte Meisjes in terecht komen! 😉

‘Drama, drama en nog meer drama’

Niet alleen de omstandigheden zorgden ervoor dat de meiden het ‘verschrikkelijk’ vonden, maar ook het contact onderling verliep niet bepaald soepel. “Drama, drama en nog eens drama”, omschrijft Fabiola de sfeer in de groep. Ook Gaby erkent dat “vriendinnen een groot woord is” en heeft er dan ook geen besties aan overgehouden.

“Zelf is zij heel saai, dus moest ze maar ruzie zoeken met mij”, vertelt Esmee over haar medekandidate Janice Blok. Zij is dan ook degene die het zorgde voor de meeste ophef en ruzies tussen de meiden.

Lees ook:
Valerio over Echte Meisjes in de Jungle: ‘Kwamen met soa’s terug’

View post on Instagram
 

Michella Kox, die we vanaf vandaag ook kunnen zien schitteren in Echte Meisjes in de Jungle, legt uit dat je door de omstandigheden niet meer je media-getrainde houding kan aanhouden. “Maskers gaan afvallen”, begint ze. “Één en al sensatie en drama, dit is wat Nederland al die tijd heeft gemist!” 

Ben jij ook zo benieuwd naar alle ‘sensatie en drama’? Je kunt nu de eerste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle bekijken op Videoland. 

Beeld: videoland

Must reads 👀