Films & Series

‘Echte Meisjes in de Jungle’ komt terug én deze meiden doen mee

echte-meisjes-in-de-jungle

De geruchten zijn waar, het programma Echte Meisjes in de Jungle komt terug! Hier lees je alles wat je moet weten voordat het op de buis komt.

Echte Meisjes in de Jungle

Het is al bijna tien jaar geleden dat Echte Meisjes voor het laatst op de Nederlandse televisie te zien was, de wat ‘oudere’ meiden zullen het nog goed herinneren. Britt Dekker en Ymke Wieringa hebben hierna zelfs nog hun eigen realityshow aan over gehouden! Het programma komt dus terug met een nieuw seizoen, én deze keer met bekende Nederlanders.

Deelnemers

Het roddelkanaal Juicechannel laat op Instagram weten dat het nieuwe seizoen 100% bevestigd is. Zij hebben de scoop ontdekt en het wordt nieuws wordt vandaag door RTL naar buiten gebracht!

Het Instagram-account laat ook weten wie er allemaal mee zullen doen. De namen Jill Goede, Annebel Visscher, Louisa Janssen, Gaby Blaaser, Channah Koerten, Esmee Ipema, Fabiola Volkers en Lena  van Ex on the Beach kwamen al voorbij op de stories van Juicechannel! Ook is het bevestigd dat influencer Jessie Maya te zien is in de reeks. Wij zijn hartstikke benieuwd naar dit nieuwe seizoen!

Tekst gaat verder onder de foto

Lees ook:
Goed nieuws voor de fans! Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje komt eraan

Hints

Juicechannel is niet zo maar achter dit nieuwtje gekomen, de deelneemsters zelf hebben hun monden voorbij gepraat. Op Instagram deelt het roddelkanaal screenshots van hoe sommigen ‘Echte Meisjes’ op hun socials hinten naar een nieuw seizoen. Daar zal de productie wel niet zo blij mee zijn!

Zelfs de locatie hebben de speurders van Juicechannel ontrafelt, het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle gaat zich afspelen in de ongerepte bossen van Laos. Wanneer het reality-programma op tv te zien is, weten we helaas nog niet.

Beeld: Instagram

Must reads 👀