Films & Series

OMG! Dít Echte Meisje verlaat de Jungle door medische redenen

echte-meisje-verlaat-jungle

Er is weer een nieuwe aflevering van Echte Meisjes in de Jungle op Videoland verschenen en er is weer veel drama en sensatie. Dít Echte Meisje verlaat de jungle vanwege medische redenen.

Spoiler-alert!

Echte Meisjes in de Jungle

De aflevering van vandaag is weer gevuld met drama en sensatie. De dames van Echte Meisjes in de Jungle hadden het weer zwaar en de spanningen liepen hoog op. Dit keer was het niet team blauw, maar het rode team die het zwaar had. En toen de rust weer teruggekeerd was in het kamp, kwam Gaby Blaaser met een verdrietige mededeling.

De tranen schieten bij Gaby in haar ogen wanneer ze aan haar teamgenoten vertelt dat zij zich niet lekker voelt. De arts heeft aan de presentatrice het advies meegegeven om te stoppen met het programma. Ze moet de jungle verlaten. “Ik wil even wat tegen jullie zeggen”, begint ze. “Ik baal zo erg, maar door medische redenen moet ik helaas het programma verlaten. Er is iets aan de hand en dat heb ik overlegd met de arts. En de arts heeft besloten om mijn hier niet nog langer te laten”, legt Gaby uit.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Kijkers verbazen zich over deelneemster Echte Meisjes in de Jungle

‘Ik ben Gaby kwijt’

Het moment is daar, Gaby neemt afscheid van de groep. Het afscheid valt een aantal meiden er zwaar, waaronder Big Brother-winnares Jill. “Ik snap haar hele situatie en ik sta vol achter haar. Ik ben nu mijn Esmeetje kwijt, ik ben Gaby kwijt en dat vind ik echt heel erg shit”, vertelt ze. Nu haar maatjes weg zijn, gaat Jill extra goed haar best doen om de proeven te winnen! You go girl!

Beeld: rtl