Films & Series

Zien! Dit is de teaser van ‘Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita’

Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita

Gooische Moeders is misschien wel een van onze favoriete programma’s aller tijden! En het nieuwe seizoen met Pauline, Bo, Lesley en Florine is al bijna te zien. Dit keer kunnen we de moeders volgen terwijl ze in Italië zijn. En wij hebben hier alvast de teaser voor je van ‘Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita’. 

‘Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita’

In de eerste seizoenen van Echte Gooische Moeders maakte Pauline, Bo, Lesley en Florine al hilarische dingen mee. En dan hebben we het nog niets eens over hun schattige kinderen. Eerder maakte Videoland ons al blij met de Echte Gooische Moeders Moederdag special. De moeders gingen toen naar waarin te zien Disneyland Parijs met hun kinderen. En ook nu komt er weer een nieuwe special van Echte Gooische Moeders aan. Dit keer volgen we het viertal naar Italië.

Lees ook
Op vakantie naar Italië? Deze plekken moet jij zeker bezoeken!

Roadtrip naar Italië

In het nieuwe seizoen kunnen we de moeders volgen tijdens hun roadtrip door Italië. We kunnen zien hoe de moeders onder andere Rome, Toscane en de prachtige Amalfikust bezoeken. Op Instagram schreef Bo onlangs: ‘Mooie herinneringen maken in Italië !! Voor een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders mogen wij een prachtige roadtrip maken naar Milaan, Rome en nog veel meer prachtige steden binnen Italië. Zo super super gaaf en gezellig!’

Het nieuwe seizoen van ‘Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita’ is vanaf zondag te zien op Videoland.

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @florinecmh

Must reads 👀