News

Eating With My Enemy: Going Dutch nu te zien op Discovery+

eating-with-me-enemy-nu-te-zien

We hebben allemaal kunnen zien dat het er bij Eating With My Ex soms heftig aan toe ging. Maar nu is er een spin-off. Oeh, juicy! Het wordt nog intenser, want deze keer gaan de deelnemers niet dineren met hun ex, maar met hun grootste rivaal. Kunnen de deelnemers hun onderlinge haat opzij zetten, of wordt het alleen maar erger?

Eating With My Enemy: Going Dutch

De eerste beelden van Eating With My Enemy: Going Dutch beloofden al een emotionele achtbaan te worden, vooral met intense momenten tussen Michella Kox en Lisa Sace. De eerste aflevering is nu beschikbaar op Discovery+. Maar voordat je gaat kijken, laten wij je kennismaken met alle deelnemers, zodat je goed voorbereid bent op het bekijken van dit geweldige programma. Tenminste, voor zover wij je kunnen voorbereiden, want het kan natuurlijk altijd een onverwachte wending nemen – oh god.

Wie schuiven er aan?

Het was al een tijdje bekend dat Michella Kox en Lisa Sace de confrontatie zouden aangaan, en dit gaan we meteen zien in de allereerste aflevering. Ik kan niet wachten! Kunnen deze twee rivalen het nog goedmaken, of gaat de strijd nog langer door? Naast deze twee drama queens zien we ook hoe Faisel en Morena proberen hun geschillen uit te praten. Misschien ken je ze wel, want ze hebben een tijdje geleden samen een video opgenomen die bijna 200.000 views kreeg en schitterden samen in het eerste seizoen van Good Luck Guys – waar de twee overigens ook niet zonder geruzie verbleven. Morena beweert nooit haar aandeel te hebben gekregen van de viral video. Enne, daar is ze op zijn zachtst gezegd nogal boos over.

View post on Instagram
 

Dan hebben we nog twee duo’s die na een heftige ruzie aan tafel gaan. De boeren Geert en Geert-Jan en de voormalige zakenpartners Levie en Quinten. De twee Geertjes vonden helaas geen liefde in het populaire programma Boer Zoekt Vrouw, maar ze behielden wel een goede vriendschap. Helaas vond Geert-Jan wel de liefde en dat ging ten koste van hun vriendschap. Zal het nog goed komen tussen deze twee voormalige maatjes? Ook Levie en Quinten zijn met een stevige ruzie uit elkaar gegaan. Zij hadden samen een bedrijf, maar er is iets tussen gekomen wat roet in het eten gooide.

Gaat het goed komen tussen al deze rivalen? Dat kunnen we wekelijks zien bij Discovery+. Enne, goed nieuws! Vandaag is de eerste aflevering met Michella en Lisa te zien. Wij zitten er helemaal klaar voor!

Beeld: Eating With My Enemy: Going Dutch