Lifestyle

Hij is er weer! Je kunt vanaf nu weer de EasyToys adventskalender kopen

Het duurt helaas nog even voordat het kerst is, maar je kunt nooit vroeg genoeg beginnen met aftellen! Wie daar ook al mee is begonnen, is EasyToys. Zij brengen nú al een adventskalender uit vol met spannende accessoires. Wij geven je alvast een klein voorproefje.

EasyToys adventkalender

Het thema van de jaarlijkse EasyToys adventkalender, is dit jaar ‘Naughty or Nice’ en wij zijn enthousiast. De luxueuze items in de kalender spelen in op de 5 zintuigen. Alle zintuigen worden geprikkeld door de cadeautjes, maar wat de items zijn is natuurlijk nog een verrassing. De adventkalender zit vol items voor hem, haar én ook voor koppels. Probeer samen of alleen nieuwe dingen uit, en geniet van deze spannende kalender.

Lees ook:
Merry Christmas! Deze kerstwinkel in Haarlem is het hele jaar geopend

Spannend aftellen

Op 1 december kun je beginnen met uitpakken, dan heb je tot aan kerst elke dag een leuke verrassing om te openen. December staat ook bekend als feestmaand, en deze kalender is dan ook zeer toepasselijk. Elke avond wordt een klein feestje met de items in deze EasyToys adventkalender. De kalender heeft een mooie smaragd-groene verpakking, en hierdoor kom je gelijk in de kerststemming. Wil jij een klein voorproefje van wat je kunt verwachten? De kalender bevat accessoires, toys én nog meer fijne producten die jou helemaal in the mood zullen brengen. 😉

De tekst gaat verder onder de foto

Met deze kalender maak jij die koude winterdagen een stukje hotter! Ben jij na het lezen van dit artikel helemaal verkocht? De kalender kost €129,99 en wordt zelfs gratis en discreet afgeleverd bij jou thuis. Voor 23:30 besteld is de volgende dag in huis. Snel bestellen dus! Je vindt de EasyToys adventkalender hier.

Beeld: EasyToys