Food

OMG: DubbelFrisss heeft nu nieuwe cocktail smaken

dubbelfrisss-pornstar-martini-mojito

De hele dag jouw favoriete cocktail drinken zonder dronken te worden? Ja, het kan! Dubbelfrisss introduceert twee nieuwe smaken, Pornstar Martini en Strawberry Mojito. Mhh, welke kies jij?

Pornstar Martini & Strawberry Mojito

Dubbelfrisss, eigenlijk een drankje dat vooral onder de kleintjes populair is, probeert het merk een andere kant in te slaan met deze nieuwe smaken. Het merk introduceert namelijk de zomerse smaken Pornstar Martini en Strawberry Mojito. Er zit dan wel 0% alcohol in, maar de link naar een cocktail is misschien toch een beetje gek. Ondanks dat zijn wij enorm benieuwd naar deze drankjes.

Als het kinderdrankje echt smaakt naar onze favoriete cocktails, dan is dit de perfecte oplossing als jij moet bobben op een cocktailavond. Geen ‘doe mij maar water’ meer en schenk een kant-en-klare virgin cocktail in voor jezelf. Voeg er wat aardbeitjes en muntblaadjes aan toe of top hem af met een passievrucht. Zo kan je zonder alcohol én budgetproof toch nog genieten van een heerlijk zomers drankje. Klinkt goed, toch?!

Lees ook:
5x lekkere alcoholvrije cocktails die je makkelijk zelf maakt

Experimenteren

Ben je op de fiets gekomen, maar ben je toch benieuwd naar deze bijzondere smaken? Voeg er dan een scheutje vodka aan toe. Zo maak je in een hand omdraai een verrukkelijke cocktail en je hoeft er maar twee ingrediënten voor in huis te hebben. Welke nieuwe smaak van Dubbelfrisss ga jij in huis halen deze zomer, Pornstar Martini of Strawberry Mojito?