Food

Wil je hebben! In deze dubbele airfryer kan je extra veel snacks bakken

dubbele-airfryer

Vaak is er één groot nadeel aan een airfryer; er past niet zoveel in! Om snacks voor al je vrienden te verzorgen moet je waarschijnlijk een aantal keer op en neer naar de airfryer. Vervelend! Wij stellen je daarom graag voor aan de dubbele airfryer, oftewel een airfryer waar dubbel zoveel snacks inpassen. Yummy!

Vervanger van frituurpan

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een airfryer in huis en neemt deze steeds vaker de plek in van de ouderwetse frituurpan. Hoewel het vaak tegenvalt hoe gezond de snacks van de airfryer zijn, kunnen we er niet omheen dat het heel gemakkelijk is. Geen geklooi meer met vet, maar erin knallen, timer aan, eruit halen en klaar is kees. Maar wij mensen kunnen natuurlijk altijd wel iets vinden om over te zeuren. Een airfryer is, in de meeste gevallen, namelijk erg klein. Er passen hierdoor niet zoveel snacks in, omdat de snacks anders niet knapperig worden. Een grotere bak gaat dus niet helpen, omdat de snacks ruimte nodig hebben om goed knapperig te worden.

Lees ook:
Dit zijn de lekkerste eiwitrijke lunch recepten om thuis te maken

Dubbele airfryer

Zwart

149,99

Shop nu

Dubbele airfryer

Nu is er eindelijk een oplossing gevonden voor dit probleem. Maak kennis met de dubbele airfryer van Inventum. Net zoals je vroeger de dubbele frituurpan had, bestaat er nu een dubbele airfryer. Als je snacks en frietjes wil bakken, kan dit tegelijkertijd in twee verschillende bakjes, waardoor je het ook nog eens tegelijkertijd kan serveren. De airfryer heeft namelijk twee manden van elk 4 liter die te koppelen zijn via Dual Cook zodat je één grote airfryer hebt voor meerdere gerechten. Met de sync-functie kan je elke mand ook apart instellen. Wil je bijvoorbeeld dat twee verschillende snacks tegelijkertijd klaar zijn, kan je kiezen voor dezelfde eindtijd. Vet handig!

De dubbele airfryer is te bestellen bij de website van Inventum en voor €149,99 staat ‘ie bij jou in de keuken. De dubbele airfryer is logischerwijs iets duurder dan de gewone airfryer, omdat je er eigenlijk twee voor de prijs van één krijgt. Maar misschien wel een leuk cadeautje om te vragen tijdens de feestdagen. 😉