Lifestyle

Yes! Dit is waarom dubbeldaten met je bestie zo goed voor je is

dubbeldaten bestie

Iedereen droomt er stiekem wel een beetje van om te kunnen dubbeldaten met hun bestie als zij ook een partner in crime hebben. Die dromen worden werkelijkheid, want dubbeldaten met je beste vriendin blijkt goed voor je relatie te zijn. Wij leggen het aan je uit! 

Dit is waarom dubbeldaten met je bestie goed voor je is

Double the fun!

Onderzoek

Naast dat dubbeldaten met je bestie ontzettend gezellig is blijkt het ook nog eens goed voor je eigen relatie. Uit een onderzoek in het magazine Personal Relationships blijkt namelijk dat je relatie meer gepassioneerd wordt als je bevriend bent met andere koppels. Zo zul je dat vooral zien als jullie iets gaan doen met een ander koppel. Je wordt dan namelijk al snel nog closer met je lover en daardoor besef je eigenlijk alleen maar weer hoe leuk je eigen partner is en dat je het best getroffen hebt.

Je ontdekt een nieuwe kant van je lover

Maar daar blijft het niet bij, het is namelijk ook veel gezelliger om op dubbeldate te gaan met je bestie dan altijd maar met ze tweeën naar een restaurant te gaan. Ondertussen weet je namelijk al wat de ander gaat zeggen en weet je waar je lover aan denkt. Als jullie op dubbeldate zijn zal dat waarschijnlijk heel anders zijn, omdat je als er andere mensen bij zijn een hoop nieuwe dingen over je lover kunt leren waar je anders nooit achter was gekomen. En wat je relatie daaraan sterker kan maken? Is dat jullie voortaan nog meer hebben om samen over te praten en het nog gezelliger kunnen hebben in jullie relatie!

Lees ook:
Dit is waarom je volgens je sterrenbeeld je ware liefde nog niet bent tegen gekomen

Spanning

Last but not least brengt dubbeldaten met je bestie ook de nodige spanning met zich mee in jullie relatie. En dan hebben we het natuurlijk niet over irritaties! Zo is het best spannend om elkaar heel de avond aan te kunnen kijken of stiekem voetje te vrijen onder de tafel, right? Al met al moeten jullie maar gewoon een keer een date in plannen met je beste vriendin en haar lover!

Beeld: Pinterest