Celebs

Zangeres Dua Lipa verft haar lange lokken knalrood

dua lipa

Dua Lipa heeft een nieuwe foto op Instagram gedeeld. Op de foto zien we dat de zangeres haar lange lokken knalrood heeft geverfd en wat staat dat haar goed!

Dua Lipa

We kennen Dua Lipa natuurlijk allemaal als succesvolle zangeres. De nummers Be The One, Hotter Than Hell, One Kiss en Start Now zullen je waarschijnlijk ook wel bekend voorkomen. Dua Lipa is groot geworden dankzij haar unieke stem. Haar zangcarrière gaat inmiddels zo goed dat ze ook meerdere prijzen heeft gewonnen. Naast zingen is Dua Lipa ook nog model. Zo is ze voor verschillende grote merken model geweest, denk aan bijvoorbeeld Versace of Yves Saint Laurent.

Opvallende haarkleur

Onlangs heeft Dua Lipa laten weten dat ze even een break zou nemen van social media en heeft ze ook alle foto’s verwijderd, maar de zangeres heeft nu eindelijk weer iets van zich laten horen. Op Instagram deelt Dua namelijk dat ze voor een nieuwe haarkleur heeft gekozen. Ze heeft haar lange lokken knalrood geverfd en dat levert haar veel positieve reacties op.

“Miss me?”, schrijft de Dua Lipa bij de nieuwe foto op Instagram. En we hebben haar zeker gemist en daar zijn haar fans het mee eens. Zo lezen we: ‘YASSS QUEEN’, in de comments en zelfs Spotify heeft gereageerd op de nieuwe foto van Dua Lipa: ‘Uhhh Yeah I DID’.

View post on Instagram
 

Nieuwe single

En dat is niet het enige goede nieuws wat Dua Lipa naar buiten weet te brengen, want naast haar nieuwe kapsel, komt er waarschijnlijk binnenkort ook nieuwe muziek aan. De zangeres liet eerder in een interview met The New York Times weten dat ze bezig is met een nieuwe sound, maar dit zal wel nog steeds in het pop-genre zijn. Ook laat ze weten dat het nieuwe album in 2024 zal verschijnen. Nog even geduld hebben, dus. Wij kunnen niet wachten!

Beeld: instagram: @dualipa

Must reads 👀