Celebs

Dit is de nieuwe prachtige droomvilla van Romee Strijd

romee-strijd-droomvilla

De droomvilla van Romee Strijd en haar man Laurens van Leeuwen is eindelijk klaar! De nieuwe woning staat in Pijnacker en is een echt miljoenenproject. Romee en Laurens stralen van trots als ze het nieuwe huis laten zien in een uitgebreide housetour op het YouTube-kanaal van het model.

Miljoenenvilla

Model Romee Strijd heeft haar droomvilla laten bouwen, en hij is eindelijk af. “Welkom bij onze langverwachte hometour. We zijn eindelijk klaar met ons huis. We zijn er klaar voor om jullie ons huis te laten zien, dus laten we naar binnen gaan”, vertelt Romee aan het begin van de vlog.

Wat eigenlijk meteen opvalt aan het interieur van het huis, is dat het allemaal op elkaar is afgestemd. Alles heeft dezelfde kleur. “Het hele huis heeft dezelfde stijl”, aldus Laurens. De villa is minimalistisch ingericht. Je vindt overal organische vormen. Daar zijn Laurens en Romee groot fan van, en dit wilde ze dus overal terug laten komen in huis. Je kan wel stellen dat het koppel dol is op earthy tones.

Babykamers

In de speelhoek van dochter Mint is ook geen kleurtje te bekennen. Volgens Romee ligt er normaal wel kleurrijk speelgoed: “Maar dat hebben we nu even opgeborgen zodat het er wat beter uitziet op camera”, aldus het model. Baby nummer twee is ook on the way, dus je ziet Romee stralen met haar bolle buik in de vlog. De kamer van Mint en de toekomstige babykamer hebben allebei geen enkel sprankje kleur.

Lees ook:
Wil je zien! Zo zag model Romee Strijd er vroeger uit

Veel ruimte

Achter het huis heeft het stel een flinke achtertuin met zwembad, jacuzzi, buitendouche en een gym. Ook hier is het nog niet heel kleurrijk, en dat valt ook Laurens op: “Het kan nog wat groener, maar dat is een proces. Nu is het heel modern en simplistisch.” De buitenkant van het huis is robuust en landelijk maar toch heel modern. Romee kijkt misschien regelmatig naar The Kardashians, want de inrichting heeft veel weg van die van Kim Kardashian.

Watch on YouTube

Must reads 👀