Lifestyle

Wil je 40.000 euro verdienen met series kijken? Dat kan nu!

Nicoline
droombaan-bingen

‘Van je hobby je baan maken’, is een bekende uitspraak die we maar vaak genoeg horen. Ónze hobby is bingen, maar een salaris mist nog. Gelukkig niet voor lang! Met deze droombaan kan je namelijk 40.000 euro verdienen door films en series te kijken.

Amazon Prime

De aanbieder van deze droombaan is streamingdienst Amazon Prime. Ze zijn op zoek naar een gedreven en tegelijkertijd lui persoon die hele dagen lang films en series wil bingen. Uiteindelijk moet deze persoon de films en series aanbevelen. Klinkt als een droom die uitkomt. Een beetje films en series kijken is makkelijk geld verdienen en een vakantiebaantje ons als muziek in de oren klinkt.

Harde werker

Deze droombaan klinkt heel makkelijk, maar is het niet. Je moet namelijk continu de volle aandacht bij de films en series houden. Twee dingen tegelijkertijd doen zit er dus niet in. Prime Video zoekt iemand die echt geobsedeerd is met films en series. Oftewel iemand die elke zin van een klassieker mee kan praten en die van verschillende genres houdt.

Daarnaast is de streamingdienst opzoek naar een harde werker die klanten wil helpen om nieuwe inhoud en genres aan te bevelen die kijkers normaal niet zouden kiezen. “We zien dit als een echte kans om nieuw talent in entertainment te ontdekken, terwijl we onze klanten verder helpen nieuwe tv-programma’s en films aan te bevelen”, vertelt Hushidar Kharas, hoofd van Prime Video Australië en Nieuw-Zeeland.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Droombaan! Krijg 50 euro per uur betaald om door TikTok te scrollen

Australië

Daarmee zijn we meteen bij het enige nadeel aangekomen: voor deze baan moet je woonachtig zijn in Australië. Het is ver weg, maar wie weet is dit wel hét teken dat je hiernaar toe moet verhuizen? We snappen dat dit een drastische oplossing is dus laten we in de tussentijd duimen voor zo’n zelfde functie in Nederland. Mocht het zo ver zijn, stellen we je natuurlijk meteen op de hoogte! 😉

Beeld: pinterest