Lifestyle

Droom je van een baan in Disneyland Parijs? Dit is je kans!

Danique
droombaan-disneyland-parijs

Ben jij een échte Disney-fanaat en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Zoek niet verder! Dit is je kans op een droombaan in het magische pretpark Disneyland Parijs!

Droombaan bij Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is misschien wel dé allerbelangrijkste toeristische bestemming in heel Europa. Lijkt het jou gaaf om daar deel van uit te maken? Het Talent Acquisition-team van Disney is nu op zoek naar een heleboel nieuwe werknemers! Jaarlijks organiseren zij een wervingscampagne is verschillende steden in Frankrijk en Europa. Op deze dagen worden er wel duizenden contracten aangeboden op toeristisch vlak. Denk aan beroepen in de horeca, hospitality, in de Disney hotels en in het Customer Relations Center.

De Talent-team organiseert binnenkort zo’n wervingsdag bij ons in het land! Op 24 november 2022 kan je naar Amsterdam gaan om kans te maken op een van die duizenden contracten. Wie weet krijg jij wel de droombaan van je leven daar in Disneyland Parijs! Hoe gaaf is dat?!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Droombaan! Krijg 50 euro per uur betaald om door TikTok te scrollen

Trainingsprogramma in Parijs

Ben je bang dat je ervaring te kort komt? Geen zorgen. Het pretpark organiseert voor alle Disney-nieuwelingen een trainingsprogramma genaamd ‘La Tradition’. Zo leren alle nieuwe Cast Members de magie, tradities en cultuur van Disneyland. De toeristische trekpleister biedt zelfs accommodatie aan in Parijs voor alle nieuwe members die niet in de regio wonen.

Beeld: pinterest