Astrologie

Deze drie sterrenbeelden zullen deze winter veel geluk hebben

sterrenbeelden-geluk

We hebben aankomende wintermaanden allemaal wel behoefte aan een financiële meevaller. De kou en de feestdagen brengen namelijk hoge kosten met zich mee, maar de volgende drie sterrenbeelden zullen veel geluk hebben aankomende winter!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Voor de Leeuw voorspellen we veel goeds deze winter, maar dat is dit sterrenbeeld ook wel gewend. De Leeuw staat erom bekend veel geluk te hebben. De sterren delen royaal uit en daar kan de Leeuw ook deze winter de vruchten van plukken. Je hoeft je geen zorgen te maken om eventuele schulden of ongewenste rekeningen: er wacht een winter vol welvaart op je. De verwachting is zelfs dat je het komende jaar vrij zal zijn van financiële zorgen. Is dat eens even lekker! We raden je tenslotte aan om mee te doen aan de loterij! Jouw kansen liggen namelijk heel gunstig. 😉

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutter staat erom bekend avontuurlijk, inspirerend en enthousiast te zijn. Jouw optimistische karakter zal deze winter resulteren in positieve resultaten op je bankrekening. Je open blik zorgt er verder voor dat je de beste koopjes spot en daar veel geld mee kan besparen. Sparen kan jij dus als de beste, waardoor je spaargeld flink aan het oplopen is. Denk er eens over na om je spaargeld te investeren dit najaar. Dat zou zomaar heel goed uit kunnen pakken.

Lees ook:
Dit is wat jouw partner volgens zijn/haar sterrenbeeld in bed wil

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De laatste geluksvogel is de Weegschaal, maar dat heeft de Weegschaal ook wel verdiend. Je dierbaren kunnen namelijk altijd bij jou terecht voor een portie vrolijke energie en goede stijladviezen. Zelf zie je er ook niet verkeerd uit en ben je dol op luxe en mooie spullen. Gelukkig maar dat er deze winter een financiële meevaller op je staat te wachten. Geef dit geld echter niet meteen uit aan shoppen, maar probeer te onthouden wat je grote dromen zijn. Herinneringen kunnen immers net zo waardevol zijn als het sparen van spullen. Al dan niet waardevoller.

Beeld: pinterest