Lifestyle

Must-have: Action verkoopt nu mini draagbare blender

draagbare mini blender

Niets is lekkerder dan een verse smoothie on the go. Helaas is het alleen niet altijd even handig. Daar brengt Action verandering in: zij hebben namelijk een super praktische draagbare mini blender op de markt gebracht!

Smoothies on the go

Voor een goede smoothie mag je ons wel wakker maken. Smoothies zijn dé manier om allerlei gezonde ingrediënten samen te brengen tot een heerlijk, dik en vers sapje. Bij het zelf maken van smoothies komen alleen wel een paar problemen kijken. Zo is een grote blender natuurlijk vrij lomp en lastig om schoon te maken. Daarnaast zijn ze niet echt praktisch om mee te nemen. Maar daar brengt Action verandering in met hun draagbare mini blender die viral gaat op TikTok!

Mini draagbare blender van Action

Ja, je leest het goed. Action heeft een draagbare mini blender op de markt gebracht die al je smoothie struggles op gaat lossen. Het officiële account van Action heeft er een video over gemaakt op TikTok die helemaal viral is gegaan. Zo heeft de video al ruim 700.000 weergaven en bijna vijfduizend likes. Enne, spoiler alert: iedereen in de reacties is er positief over!

View post on TikTok

Lees ook:
Deze mini wasmachine van Action is ideaal voor mee op vakantie

Voordelen van de blender

Deze draagbare mini blender van Action is een echte game changer. De blender maakt het namelijk veel makkelijker om altijd overal verse smoothies te kunnen maken! Door het kleine formaat kan je hem makkelijk meenemen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat, bij iemand blijft slapen of gewoon, on the go. Ook handig: je hebt helemaal geen snoer of stopcontact nodig om de mini blender te kunnen gebruiken. Je kan hem namelijk gewoon opladen via de bijgeleverde kabel! Daarnaast is het natuurlijk een stuk makkelijker om schoon te maken dan een grote blender. Twijfel je nog een beetje? Dan zal de prijs je ongetwijfeld over kunnen halen. Voor nog geen tien euro is de blender van jou. Deal of a lifetime, right?