Celebs

Donny Roelvink deelt heftig nieuws over gevolg teelbalkanker

donny-roelvink-teelbalkanker

Als in december teelbalkanker wordt geconstateerd bij Donny Roelvink gaat hij direct onder het mes. Hoewel het momenteel goed gaat met z’n gezondheid deelt hij in de talkshow, Renze op Zondag, heftig nieuws over het gevolg van teelbalkanker.

Verdrietig nieuws

Nadat er teelbalkanker bij Donny Roelvink is gevonden, gaat hij direct onder het mes. Aangezien de tumor op één van zijn testikels zat, heeft hij deze moeten laten verwijderen. De verwijderde tumor was wel vier bij vier centimeter groot, maar gelukkig een minder agressieve vorm van teelbalkanker. Volgends de influencer verliep de operatie op rolletjes, maar helaas krijgt Donny toch weer verdrietig nieuws.

Als gevolg van deze vervelende ziekte is de kans dat de 25-jarige Donny kinderen kan krijgen volgens doktoren een stuk kleiner geworden. En dat terwijl het voor hem altijd een “hele grote wens” is geweest om “papa te worden.” De doktoren vertelden tegen Donny: “‘Het kan nog, maar in jouw geval gaat het wel een stukje lastiger worden’. Maar de kans is er nog wel”, aldus Donny.

Lees ook:
Gaby Blaaser showt met trots haar groeiende babybuik

Chemotherapie

Naast dit verdrietige nieuws heeft Donny gelukkig ook beter nieuws gekregen. Zo hebben doktoren gezegd dat hij voorlopig geen chemotherapie nodig heeft. Maar de artsen hebben Donny daarbij wel geadviseerd om “waakzaam te wachten”, wat inhoudt dat hij om de zoveel tijd check-ups en echo’s krijgt “om de boel goed in de gaten te houden.” Veel sterkte, Donny!

Beeld: RTL

Must reads 👀