Celebs

Is dit de nieuwe vriendin van Donny Roelvink?

Nicoline
donny-roelvink-nieuwe-vriendin

Het liefdesleven van Donny Roelvink ging niet altijd over rozen, maar Juice Channel liet op hun Instagram weten dat Donny weer een nieuwe vriendin heeft. Er was wat speurwerk voor nodig, maar inmiddels weten de roddelkanalen om welke knappe dame het gaat. Dit is alles wat je moet weten over Donny Roelvink en z’n nieuwe vriendin.

Nieuwe vriendin

Door Reality.nl zijn we op de hoogte gesteld dat Donny Roelvink mogelijk weer gelukkig is in de liefde. Zo liet Juice Channel via hun Instagram weten dat zowel Donny als zijn mogelijk nieuwe vriendin soortgelijke foto’s hebben geplaatst van een restaurant waar ze zaten. Beiden plaatsten ze een foto in hetzelfde restaurant, aan de tegenovergestelde kanten van de tafel. Donny heeft de foto van de desbetreffende dame ook geliked. Wow juicy! 😉 Het zou gaan om de 21-jarige Iris Badji. Laat je telefoon maar liggen, want haar Instagram account is helaas afgeschermd. Gelukkig kan het internet soms wonderen verrichten, waardoor we wel op haar TikTok zijn beland, die wel open is voor iedereen.

View post on TikTok

Lees ook:
EOTB’s Jørney deelt heftig bericht: ‘Afscheid van negativiteit en twijfel’

Liefdesleven

Hoewel het leven van BN’ers soms over rozen lijk te gaan, ging het liefdesleven van Donny dat zeker niet. Hij had een relatie met Amijé van der Laan en deed samen met haar mee aan Temptation Island Vips. Hoewel ze de test hadden overleefd, liep de relatie niet lang daarna alsnog stuk. Vervolgens kreeg Donny een relatie met Janice Blok, maar na enige tijd bleek ook zij niet de ware te zijn voor Donny. In de tussentijd is Donny aan verschillende BN’ers gekoppeld zoals, Yolanthe Cabau en Love Island-winnares Aleksandra. Ook hier bleek niets uit te komen voor Donny, tot nu dan! Als we Juice Channel moeten geloven.

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @donnyroelvink