Celebs

Donny Roelvink en Kaj Gorgels delen groot nieuws op Instagram

donny-roelvink-kaj-gorgels

Donny Roelvink, Kaj Gorgels en Mark Schaaf wisten in het vorige seizoen van Special Forces VIPS de eindstreep te halen. Ze hebben elkaar door deze zware tijd heen geholpen en hieruit is een mooie vriendschap ontstaan, maar ook een gedeelde visie. Donny en Kaj wilde hier iets mee doen en dit delen zij op Instagram.

Donny Roelvink & Kaj Gorgels

Donny Roelvink en Kaj Gorgels hebben een enorm groot doorzettingsvermogen. Hierdoor hebben de twee heren zelfs de eindstreep gehaald van Special Forces VIPS, samen met Mark Schaaf. Samen hebben zij zich door deze loodzware training heengeslagen en daardoor ontstond er een prachtige vriendschap tussen de drie heren. Ook deelden zij een bepaalde visie en daar gaan Donny en Kaj nu iets mee doen. Eerder kregen we al een teaser van het nieuwe project en speculeerde volgers erop los.

View post on Instagram
 

Unbreakable Academy

We hebben er een week op moeten wachten, maar Donny Roelvink en Kaj Gorgels maakte eindelijk het leuke nieuws bekend. “Met veel trots en plezier mogen we bekendmaken dat Kaj Gorgels en Donny Roelvink onderdeel zijn geworden van het team van Unbreakable Academy”, klinkt het op Instagram. “Na een succesvolle deelname aan het programma Special Forces VIPS ontstond buiten een vriendschap ook een gedeelde visie.”

Nieuw project

Unbreakable Academy is opgezet door Sander Aarts, die bekend is als staflid van het programma Special Forces VIPS. Hij helpt individuen en teams om weerbaarder te worden. “Na meer dan 16 jaar bij de Special Forces voert hij nu met een heldere visie en een krachtig team een nieuwe missie uit. Nederland weerbaarder maken, want de moderne wereld daagt ons uit.” Bij dit team mogen Donny en Kaj dus ook aansluiten. “Met de toevoeging van Kaj en Donny gaan we bouwen aan een online community die volledig in het teken staat van fysieke en mentale weerbaarheid”, leggen ze uit. “Een online omgeving met leermodules, workshops en interessante sprekers.”

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Bingen maar: dit is de releasedatum van Heartstopper op Netflix

Reacties

Wij zijn niet de enige die ontzettend enthousiast zijn over dit nieuwe project, want ook familie en vrienden reageren positief op het nieuws. Het broertje van Donny, Dave Roelvink, reageert met klap emoji’s en is natuurlijk heel erg trots op zijn broertje. Jay-Jay Boske schrijft: “Lekker bezig mannen!” Niels Oosthoek grapt: “En als je dat niveau zeg maar al hebt…? Hebben jullie ook aangepast next level programma voor mij?” We zijn razend benieuwd wat de heren voor ons in petto hebben.

Beeld: instagram

Must reads 👀