Celebs

Donny Roelvink is op vakantie met déze mysterieuze dame

donny-roelvink

Donny Roelvink heeft de laatste tijd heel wat tegenslagen gehad, dus hij was wel toe aan een ontspannende vakantie. Op zijn Instagram Stories deelt hij dat hij heerlijk aan het genieten is in Dubai én hij zit hier niet alleen! Wie is deze mysterieuze dame?

Donny Roelvink

We kunnen allemaal wel wat leren van de positieve instelling van Donny Roelvink. Tegenslag na tegenslag en toch blijft hij altijd positief. Deze 25-jarige is niet te verslaan en hij beloont zichzelf nu met een tripje naar Dubai. Hij laat in zijn Instagram Stories vakantie kiekjes zien aan zijn volgers en het valt hen op dat hij niet alleen op reis is! Donny Roelvink is met een mysterieuze dame op stap.

Maar voordat hij op reis kon, moest hij eerst nog even zijn paspoort vinden. De pechvogel was deze kwijt en kon hierdoor niet op het geplande tijdstip op vakantie. Hij moest een vliegtuig op een andere dag nemen. “Alsnog niet het einde van de wereld, hé? Altijd positief blijven denken”, plaatste de jonge Roelvink op Instagram. En zo is het!

Lees ook:
Oh no! Wéér slecht nieuws voor Donny Roelvink

Mysterieuze dame

Gelukkig is hij uiteindelijk toch aangekomen op Dubai. En als een celeb op vakantie is, kan de rest van Nederland ook altijd lekker meegenieten. Op zijn socials is te zien hoe hij een ‘casual Dubai ride’ aangaat in een grote Range Rover en laat hij filmpjes zien van zijn luxe verblijf.

Na de foto van de rit, staat Donny met een onbekende vrouw op de foto. Haar gezicht is niet zichtbaar, maar de opvallende bruine krullen stelen de show! Fans dachten nog even aan ex Amijé Roos van der Laan, want zij heeft een vergelijkbare coupe. Helaas kwam dit speurwerk uit op een doodlopend pad, want Amijé zit momenteel in Thailand. Wie denk jij dat het is? We hopen snel de identiteit van deze mysterieuze dame te ontrafelen. 

Beeld: instagram @donnyroelvink

Must reads 👀