Celebs

Dochtertje Monica Geuze naar Zuid-Korea: ‘Heb het er moeilijk mee’

dochtertje Monica Geuze

Monica Geuze is samen met haar dochtertje Zara-Lizzy twee handen op één buik, maar af en toe moet ze haar wel missen. Haar vader, Lars Veldwijk, voetbalt namelijk in Korea. Daarom zal Zara-Lizzy daar samen met haar oma heen gaan. 

Dochtertje Monica Geuze naar Zuid-Korea

In de nieuwste vlog laat Monica Geuze zien dat ze samen met haar dochter haar koffer aan het inpakken is en hoe zij hun laatste avond samen spenderen.

Lars Veldwijk

Een verdrietige Monica vertelt over de reis van haar dochter naar Korea: “Het staat al best wel eventjes gepland, dus ik weet ook gewoon dat het gebeurt. Het is goed besproken en in goed overleg gegaan uiteraard.” Lars Veldwijk, de vader van Zara-Lizzy, heeft zijn dochter ook een behoorlijke tijd moeten missen. Hij voetbalt in Zuid-Korea en tijdens de pandemie was het lastig om naar Nederland te komen. “Het is natuurlijk sowieso lastig als je uit elkaar gaat en je moet je kind opeens gaan delen. Ik heb daar niet zo heel veel mee te maken gehad, omdat hij daar woont en wij hier. Dus ik vind het best wel moeilijk dat ze die kant op gaat.”

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Even binnenkijken! Dit is het huis van Monica Geuze

Samen met oma

Zara-Lizzy zal niet alleen naar Zuid-Korea vliegen. De moeder van Lars, haar oma, vliegt met haar mee. Monica heeft er daarom wel alle vertrouwen in, maar het blijft lastig voor de influencer. “Ik gun het haar echt enorm en ik gun het hem ook echt enorm, maar ik vind het wel lastig. Ze heeft er zelf superveel zin in. Haar vader heeft er superveel zin in. Ze vliegt met Lars zijn moeder, Zara-Lizzy’s oma. Dus dat zit allemaal goed, en ik weet dat het allemaal goedkomt. Ze is nu op een leeftijd dat ze zich die dingen gaat herinneren.”

Check de vlog van Monica hieronder voor het hele verhaal!

Watch on YouTube

Beeld: Instagram: @monicageuze