News

Djamila over tweede seizoen RHOAMS: ‘Het wordt heel dramatisch’

djamila rhoams

We weten allemaal wel wie Sheila, Cherry-Ann, Susanna, Maria, Kimmylien, Hella en Djamila zijn. Die kennen we natuurlijk van het programma The Real Housewives of Amsterdam. Enne, er komt dus een tweede seizoen. Djamila vertelt ons in een interview met Grazia meer over het nieuwe seizoen van de RHOAMS.

Tweede seizoen The Real Housewives of Amsterdam

Het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam was enorm populair. In dit realityprogramma volgen we zeven ‘echte housewives’ die leven in de upper class van Amsterdam. En dat zorgt voor enorm vermakelijke televisie. We kregen een kijkje in de levens van Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky. De vrouwen praten in deze serie niet alleen mét elkaar, maar ook heel veel óver elkaar. En dat levert soms behoorlijk wat drama op. Maar in het tweede seizoen maken we ook kennis met een nieuwe real housewife. En dat is niemand minder dan Tamara Elbaz. De knappe dame is een succesvolle ondernemer in de health industrie, single mom, auteur en podcast maker. Het is nog maar de vraag hoe de nieuwe housewife ontvangen gaat worden in de groep. In een interview met Grazia vertelt Djamila ook al iets meer over het tweede seizoen van de RHOAMS.

Lees ook: 
Deze EOTB-deelnemer heeft Rijk Hofman bedreigd: ‘Je bent een poeplap’

Drama, drama en nog meer drama

Op het TikTok-account van Grazia geeft Djamila aan dat we veel drama kunnen verwachten in het nieuwe seizoen van de RHOAMS. “Het wordt dramatisch, maar dan ook echt heel dramatisch”, verklapt Djamila. “De opnames zijn in volle gang.” En de komst van Tamara? Die brengt ook het nodige teweeg. “We hebben natuurlijk een nieuwe housewife, dat is algemeen bekend, en die zorgt ook wel voor de nodige ophef”, deelt ze. “Maar ik vind dat wel grappig”, vervolgt Djamila. “Zoals ik altijd zeg: het boeit me niet. Dus ik vind het wel leuk om het gewoon lekker aan te horen en luchtig mee om te gaan”, legt ze uit. “Maar ze doen wel hun best dit jaar, om me goed uit de tent te lokken.” Spannend! Wij zijn heel erg benieuwd naar het nieuwe seizoen.

De releasedatum van het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam is helaas nog niet bekend, maar we kunnen dit najaar wel nieuwe afleveringen verwachten. We can’t wait! 

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @djamilacelina