Celebs

Gaat EMIDJ-Diva meedoen aan dit bekende tv-programma?

diva

Diva kennen we natuurlijk allemaal van het programma Echte Meisjes in de Jungle waar zij het tot de finale heeft gehaald, maar zij was ook eerder te zien in het programma De Bachelor. Diva staat dus graag in de spotlights en vertelde ook dat ze nog heel graag aan een ander programma zou willen mee doen.

Diva Echte Meisjes in de Jungle

Diva hebben wij allemaal zien schitteren in het programma Echte Meisjes in de Jungle en wat heeft zij het goed gedaan, want ze heeft het gehaald tot de finale. Dit had ze zelf ook nooit verwacht zegt ze in een interview met RTL Boulevard. “Ik had nooit verwacht dat ik zo ver zou komen, omdat je daar natuurlijk met allemaal types zit die er echt voor willen gaan.” Zij gaf aan dat ze eigenlijk had verwacht dat Channah Koerten er met de winst vandoor zou gaan.

Ook heeft Diva tijdens haar tijd in de jungle veel steun gehad aan haar ‘moeder’ Michella Kox. “Ik kreeg ook wel veel hulp van Michella, ze motiveerde me en ze gaf me tips, dus zonder haar was ik ook nooit zo ver gekomen”, vertelt Diva in het gesprek met RTL Boulevard.

View post on Instagram
 

Hoogtepunt

Er is in die drie weken tijd veel gebeurt in de jungle. Maar toch was er één moment wat Diva niet snel zal vergeten. “Het grote hoogtepunt was voor mij wel toen ik die wormen had gegeten en Jill aan de overkant stond te janken.” En ook veel kijkers waren erg verrast dat het kleine, schattige meisje het toch maar even heeft gedaan.

Lees ook: 
YES! Echte Meisjes in de Jungle krijgt een reünie-aflevering

Toekomstplannen

Diva is nog lang niet klaar met de camera’s en zou graag in de toekomst nog mee willen doen met andere programma’s. Of ze nog eens in de jungle te vinden is weet ze nog niet zo zeker, maar een ander programma lijkt haar zeker leuk. “Ik wil heel graag naar Graceland dus als daar een programma voor zou komen zou ik dat echt fantastisch vinden.” Ook zou ze heel graag mee willen doen met Het Perfecte Plaatje. Ze had nog wel één eis: “Niet meer een show met alleen maar meiden.”

Beeld: Instagram: @divamariab

Must reads 👀