Celebs

Wordt Diva van Echte Meisjes in de Jungle de nieuwe Bachelorette?

diva-nieuwe-bachelorette

Het nieuwe seizoen van De Bachelorette met Sylvia Geersen moet nog beginnen, maar het lijkt erop dat haar opvolgster al bekend is! Wordt Diva Maria van Echte Meisjes in de Jungle de nieuwe Bachelorette?

Diva Maria

Diva Maria kennen we natuurlijk allemaal van haar deelname De Bachelor, het seizoen waar het allemaal draaide om de liefde van Tony Junior. Al snel werd zij een publiekslieveling en ze is door haar grote bekendheid, nu ook te zien in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle.

In De Bachelor heeft ze Tony’s hart niet kunnen veroveren en ze gaat sindsdien nog steeds als single door het leven. Haar zoektocht naar de liefde staat momenteel even op pauze, maar ze zou graag eens zelf de rozen mogen uitdelen. “Al vind ik het voor nu nog veel te leuk om vrijgezel te zijn, dus dat houden we nog maar even zo”, vertelt ze lachend aan RTL Boulevard.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Déze hilarische naam heeft de Echte Meisjes in de Jungle groepsapp

De Bachelorette

Ondanks dat het Diva dus heel leuk lijkt om zelf eens een keer in de spotlight te staan als de nieuwe Bachelorette, wil ze hier wel nog even mee wachten. “Ik heb nog geen zin in die moeilijke venten allemaal, die zeiken zoveel!”, aldus Diva. “Ze zeggen dat vrouwen zeuren, maar dat is echt niet zo”, knipoogt ze. In de nabije toekomst zou dit Echte Meisje zich dus best wel als Bachelorette aanbieden bij Videoland! Wij gaan dan zeker kijken!

Beeld: instagram @divamariab

Must reads 👀