Celebs

Zien! Zo zag EMIDJ-Diva Maria er vroeger uit

diva-maria-vroeger

Diva Maria kennen we natuurlijk allemaal door haar deelname aan De Bachelor en Echte Meisjes in de Jungle. En bij dat laatste programma viel ons op dat zij een van de weinige was die geen plastische chirurgie heeft laten doen. Maar wij zijn vooral benieuwd hoe Diva maria er vroeger uitzag, daarom hebben we nu een aantal oude foto's van haar erbij gezocht.

Echte meisjes in de jungle

De vrolijke Diva hebben we allemaal zien schitteren in het programma Echte Meisjes in de Jungle. De brunette heeft zeker laten zien dat ze geen echte Diva is, ze heeft namelijk keihard gestreden voor een plekje in de finale. Helaas mocht ze de Gouden Kip niet mee naar huis nemen en ging Kelly er met de winst vandoor. Maar voor vele kijkers was Diva wel hét echte meisje in de jungle. En wij snappen wel waarom.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zoveel geld heeft EMIDJ-Diva verdient met het programma

Hoe zag Diva Maria er vroeger uit?

Wat al snel opviel was dat Diva een van de weinigen was die niets aan plastische chirurgie had laten doen. Een echte natural beauty, dus! Maar wij zijn vooral benieuwd hoe dit Echte Meisje er vroeger uitzag. Op Instagram kwamen we een aantal foto’s uit de oude doos tegen en die vonden we té leuk om niet met jullie te delen. En wij vinden dat deze beauty niet veel is veranderd, ze is nog steeds prachtig!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @divamariab

Must reads 👀