News

Diva van Echte Meisjes in de Jungle heeft nieuwe lover

diva

We hebben Diva Maria leren kennen door haar deelname aan De Bachelor, waar ze probeerde om het hart van Tony Junior te stelen en later heeft ze ook nog meegedaan aan Echte Meisjes in de Jungle. Op Instagram maakt ze nu bekend dat ze gelukkig is in de liefde me een nieuwe lover.

Diva Maria Brons

De vrolijke Diva hebben we allemaal zien schitteren in het programma Echte Meisjes in de Jungle. De brunette heeft zeker laten zien dat ze geen echte Diva is, ze heeft namelijk keihard gestreden voor een plekje in de finale. Helaas mocht ze de Gouden Kip niet mee naar huis nemen en ging Kelly er met de winst vandoor. Maar voor vele kijkers was Diva wel hét echte meisje in de jungle. En wij snappen wel waarom.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Temptation Island-Mitch deelt eerste foto met nieuwe lover

Michella Kox

Na haar deelname aan het programma is Diva heel close geworden met mede kandidaat Michella Kox. De twee delen dan ook vaak dat ze samen tijd doorbrengen en ook dit keer was dat weer het geval. En toen gebeurde er iets bijzonders, want Michella liet weten dat Diva niet meer beschikbaar is.

“Ik ben vandaag met mijn liefste kind. En mijn liefste kind heeft verkering”, deelt Michella met al haar volgers over Diva in haar Instagram Stories. Maar Diva probeert het dan nog te ontkennen en laat weten dat het nog niet officieel is met haar nieuwe lover. Toch vindt Michella van niet: “Wel waar. Wel officieel. Ik mag zijn naam gewoon niet zeggen, maar Diva is bezet. Of ben je niet bezet?” En dan geeft Diva toch toe.

Wel wordt de nieuwe lover van Diva ook nog even gewaarschuwd door Michella. “Beste meneer, als u Diva pijn doet, ben ik genoodzaakt om al uw tandjes uit jouw mond te slaan.” Wij zijn heel benieuwd wie het hart van de vrolijke Diva heeft weten te veroveren, maar dat houdt ze nog even geheim.

Beeld: Instagram: @divamariab