Celebs

Time to eat! Dit is wat Jade Anna eet op een dag

jade-anna

Jade Anna is de afgelopen jaren enorm gegroeid op social media. Op haar Instagram, TikTok en YouTube plaats ze dagelijks content om haar volgers een kijkje te geven in haar leven. De laatste tijd is deze knappe blondine veel te zien in de sportschool en volgt een healthy lifestyle. Wij vertellen je wat Jade Anna eet op een dag om zo fit te blijven.

Dit eet Jade Anna op een dag

Jade Anna is de laatste tijd steeds vaker te vinden in de sportschool. Tegenwoordig is ze veel bezig met gezonde voeding en bewegen. Dagelijks deelt ze deze content op haar Instagram en TikTok. Ook laat ze de before- en afterfoto’s zien van haar progressie in de sportschool. Ze heeft inmiddels flink wat vooruitgang geboekt met alle uren die ze in de sportschool doorbrengt, maar is het eetschema van Jade Anna ook veranderd? Op TikTok besloot de blondine een what I eat in a day te delen met al haar volgers. Wij vertellen je wat deze beauty op een dag eet.

Ochtend

Jade begint haar dag gelijk met een gezonde start! Elke dag een gember shotje op de lege maag. Voor het sporten gaat ze voor een breakfast met veel eiwitten, om spiermassa te kweken. Griekse yoghurt met granola en verschillende soorten fruit, zoals aardbeien, ananas, druiven, banaan en blauwe bessen.

Na haar ontbijt gaat Jade Anna naar de sportschool. Voor voldoende energie neemt ze een energy drink van Nocco om even helemaal los te kunnen gaan. Toen ze klaar was met sporten nam ze een proteïne reep van Barebells in de smaak hazelnoot noga. En ook drinkt de beauty heel veel water.

Lees ook:
Zien! Jade Anna showt resultaat na maandenlang intensief sporten

Lunch

Natuurlijk gaat Jade Anna voor de lunch weer voor een healhty maaltijd. Ze eet daarom pannenkoekjes met daarop chocolade frambozen, skyr, speltvlokken, banaan, schuddebuikjes en chiazaad. Dit lijkt ons echt super lekker! Ook haar volgers vragen dagelijks in de comments voor recept video’s.

Tussendoortje

Een tussendoortje mag altijd, zelfs als je bezig bent met gezonde voeding en bewegen. ”Balans is het allerbelangrijkste”, aldus de influencer. Maar zelfs de snacks van Jade zijn gezond! Ze ging namelijk voor mini komkommertjes om haar groente van de dag binnen te krijgen en een klein stukje chocolade.

Avondeten

En ook in de avond had Jade Anna nog wat pannenkoekjes van haar lunch, met lekkere toppings en Nutella. Ze eindigde haar avond op een verjaardag, waar ze het niet kon laten om een paar nootjes te eten.

View post on TikTok

Beeld: instagram @jadeanna

Must reads 👀