Astrologie

Dit Disney sprookje past het beste bij jou op basis van je sterrenbeeld

sterrenbeeld-sprookje

Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, Disney heeft altijd nog wel een klein plekje in ieder meisjes hart! Elk sprookje brengt natuurlijk mooie herinneringen met zich mee. Maar dít Disney sprookje past het allerbeste bij jou volgens je sterrenbeeld!

Ram (21 maart – 19 april)

Als Ram sta jij nooit stil en ben je altijd opzoek naar nieuwe belevenissen en vooral gezelligheid. Het liefst beleef jij zo een mooi liefdesavontuur net als Rapunzel en Eugene. Jij kan tijdens het kijken van dit sprookje helemaal inleven in de wereld van Disney.

Stier (20 april – 20 mei)

Jij laat je graag betoveren door de wereld van Disney en bij welk sprookje kan dat beter dan bij Alladin? De wereld van magische tapijten en romantische charmes. Precies wat jij zoekt!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij bent een van de meest mysterieuze sterrenbeelden. Het is dus goed voor jou als Tweeling om samen te zijn met iemand die met beide benen op de grond staat. Jane en Tarzan hebben een heleboel van elkaar geleerd en dat is het gene wat jou zo aantrekt in dit sprookje!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Net zoals prinses Tiana, van prinses en de kikker, heb jij wel wat beters te doen dan je tijd verspillen aan de verkeerde vriendjes. Je beschermt jezelf tegen slechte invloeden en je stelt je pas open wanneer iemand écht zijn of haar best voor je doet!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Als Leeuw wil je graag met iemand zijn die jou door en door respecteert en liefheeft. Iemand die voor je vecht en aanvoelt wanneer jij iets nodig hebt, typisch het sprookje van Doornroosje dus!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij trekt snel naar mensen toe die hulp nodig hebben, zo ook in de liefde. Hoewel jouw intenties natuurlijk goed zijn, gaat dit voor sommigen mensen net iets te ver. Vind iemand die zichzelf open kan stellen voor jouw behulpzaamheid en klaar is voor verandering, zoals het Beest van Belle!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan is het je vast opgevallen dat er vaak chaos rond jou ontstaat. Ondanks dat je hier misschien niet op zit te wachten, ben jij juist de persoon die hier goed mee om weet te gaan. Je bent de moedigste van alle sterrenbeelden en kijkt altijd met een oplossend oog naar de situatie, net als Merida van het sprookje Brave.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen zijn net zoals Ariël in staat om alles opzij te zetten voor de ware liefde. Je bent op zoek naar grenzeloze liefde en vooral een relatie waar passie en spanning op nummer 1 staat! Daarom past het Disney sprookje van de Kleine Zeemeermin het beste bij jouw sterrenbeeld!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Als Boogschutter ben jij een onafhankelijk persoon en heb je niemand nodig. Maar dit betekent niet dat andere jou niet nodig hebben. Precies zoals Pocahontas ga jij voor je geliefde door het vuur en zet je alles voor hun op het spel.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Een Steenbok wordt altijd verliefd op iemand die dezelfde interesses deelt. Bijvoorbeeld je collega’s of die ene knappe jongen van de tennis. Natuurlijk vindt jouw liefdesverhaal niet plaats tijdens een gevecht, maar het samenwerken net zoals in de film Mulan vind jij leuk!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen voelen geen druk om het gebied van de liefde. Terwijl al je vrienden zien dat er iets opbloeit tussen jou en your special someone, heb je het zelf nog helemaal niet door. Tussen Simba en Nala ging dat in The Lion King ook zo! Eerst vrienden en plezier, daarna zie je wel hoe het loopt!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Het sprookje van Assepoester en haar prins is het voorbeeld van liefde op het eerste gezicht. Deze sprookjesachtige romantiek is precies waar jij, Vissen, naar op zoek bent. Hoeveel obstakels je ook tegenkomt, jij en je lover komen er altijd weer doorheen!

Beeld: disney+