Celebs

Zien! Dit is de nieuwe lover dan EOTB’s Dion

dion-ex-on-the-beach-nieuwe-lover

Dion van Ex On The Beach verscheen laatst in een YouTube-video van een bekende vlogster. Sindsdien gingen er geruchten rond over de twee. Maar sinds gister is er geen twijfel meer mogelijk, Dion maakte namelijk bekend dat hij een nieuwe lover heeft!

Juicechannel

Dion van Ex On The Beach is een pas gespot in een YouTube video van een bekende Nederlandse volgster. Sindsdien gaat er geruchten rond dat de twee aan het daten zijn en zelfs een serieuze relatie lijken te hebben. De twee zijn nooit op de roddels ingegaan, tot gister! Het stel heeft het roddelkanaal Juicechannel ingeschakeld om het nieuws te delen. In de stories van Juicechannel is een gesprek tussen Dion en het kanaal te zien waar zij een foto delen en met een berichtje erbij “Je mag het morgen delen, het is officieel.”

“Dank je wel, jullie zijn dan de 1e zoals beloofd”, stuurt de realityster er nog achteraan. Het kanaal heeft netjes gewacht en heeft het op de dag daarna online gezet. Zij zijn natuurlijk hartstikke blij met dit primeurtje!

De tekst gaat verder onder de foto

 

Lees ook:
Heeft Sem van Ex On The Beach nog contact met ex Dusty?!

Nieuwe lover

Leuk om te horen dat Dion dus een nieuwe lover heeft, maar om welke dame gaat dit dan? Hij heeft een relatie met niemand minder dan Destiny den Arend. Als je een Ex On The Beach-fan bent dan ken je haar waarschijnlijk wel. Ze is namelijk de ex van Davey, die zelf ook eerder mee deed aan het programma! Zij hebben een heel tijdje een relatie gehad en daar is zelfs een kindje uit ontstaan. Toch is het gebleken dat ze niet voor elkaar gemaakt waren en zijn ze uit elkaar gegaan. Nu is ze klaar voor een nieuwe stap. Ze heeft samen met Dion aangekondigd dat ze officieel een stelletje zijn! Awh!

Beeld: instagram @dionlenoble

Must reads 👀