Love

Deze 5 dingen mag je absoluut niet vergeten op een eerste date

niet-vergeten-date

De eerste date is altijd spannend. Je wil een goede indruk maken en voorbereid zijn op alle mogelijke scenario’s. Om je een stukje op weg te helpen, zetten wij vijf dingen voor je op een rijtje die je absoluut niet mag vergeten op je eerste date.

1. Lippenbalsem

Oké, deze spreekt al aardig voor zich. Natuurlijk is het geen must om op de eerste date te zoenen en moet je lekker doen waar jullie je fijn bij voelen. Maar als het moment tóch aanbreekt, wil je wel voorbereid zijn. Daarnaast is er niks mis met een beetje verzorgde en zachte lippen, toch? 😉

2. Kauwgom

Tja, als het moment er dan toch is, kun je maar beter goed voorbereid zijn. Je wil natuurlijk niet dat er een vies stinkgeurtje uit je mond komt zodra je date ingaat voor een eerste zoen.

3. Deodorant

Een eerste date is natuurlijk hartstikke spannend, dus deodorant is ook zeker iets dat je absoluut niet mag vergeten wanneer je op date gaat. Door de zenuwen ga je misschien zweten, en je wil natuurlijk niet stinkend aankomen! Een travel size deodorant die gewoon in je handtas past, is dus zeker geen slecht idee.

4. Het ‘first date survival‘-pakket

De twee dingen die in je ‘first date survival‘-pakket thuishoren, zijn je tandenborstel en een schone string. Natuurlijk hoef je er niet meteen op de eerste date bovenop te springen en moet je alleen doen waar je je fijn bij voelt. Maar mocht het toch gebeuren, dan ben je tenminste goed voorbereid.

Lees ook
Originele date tips! 10 super leuke date ideeën voor jou en je lover

5. Anticonceptie

Tja, als het dan toch gebeurt, moet je het wel veilig doen. Ga je met iemand mee naar huis die je nog niet zo goed kent? Gebruik dan altijd een condoom, want je zit niet op onverwachtse verrassingen te wachten. Better safe than sorry.

Beeld: Pinterest