Lifestyle

Déze 6 dingen zijn in januari altijd goedkoper!

Nicoline
januari-goedkoper

De feestdagen hebben veel van ons gevraagd op financieel gebied. Alle kerstinkopen, cadeautjes en al dat eten! Daarom verstandig om na de feestdagen even op de uitgaven te letten en gelukkig maar; déze dingen zijn in januari altijd goedkoper!

1. Agenda’s en kalenders

Heel raar eigenlijk als je er even over nadenkt, maar zodra januari van start gaat zijn agenda’s en kalenders volgens winkeliers gedateerd. Wat betekent dat agenda’s en kalenders uit de tijd zijn. Terwijl de meeste agenda’s gebaseerd worden op schooljaren. Je kan er dus nog een halfjaar profijt van hebben en ze scoren met heel veel korting! Soms wel tot 75%!

2. Winterjassen

Dat januari is aangebroken betekent niet dat de kou voorbij is. Deze maand is dus de perfecte gelegenheid om die ene winterjas die al weken in je winkelmandje zit gewoon te kopen, maar dan met lekker veel korting! Heb je meteen weer een winterjas ingekocht voor het volgende jaar. Vet handig!

3. Sieraden

Je denkt misschien: “Wat een onzin, de feestdagen zijn toch al voorbij.” Maar als je er even goed over nadenkt is er altijd wel iemand in je omgeving binnenkort jarig of wil je jezelf natuurlijk trakteren op een mooi sieraad. Niet te vergeten komt Valentijnsdag ook alweer bijna om de hoek kijken. Slim shoppen heet dat! 😉

4. Meubels en tapijten

Je interieur is al jaren hetzelfde en is eigenlijk ook toe aan vernieuwing, maar voordat je de binnenhuisarchitect gaat uithangen is het belangrijk om te wachten tot de maand januari. Je zal zien dat meubels en tapijten in de periode van november tot december veel duurder zijn dan in januari.

5. Fietsen

Een product waar je niet snel aan denkt, maar wat heel handig kan zijn is een goede fiets! Aangezien de fietswinkels in februari plaats moeten maken voor nieuwe modellen, worden modellen uit de oude collectie voor een prikkie verkocht. Best handig om in de gaten te houden dus!

6. Sportspullen

New year, new me, toch? Wellicht had je al bepaalde fitness doelen voor jezelf opgesteld of wil je gewoon al dat lekkere eten van de kerst eraf sporten. Hoe dan ook, kosten sportspullen in januari veel minder dan je denkt. Sterker nog: in januari zijn zullen producten die met een gezonde levensstijl te maken hebben vaak veel goedkoper.

Lees ook:
WOW! Zó duur zijn de pakken van The Masked Singer

7. Kerstspullen

Velen zullen raar opkijken, maar het is eigenlijk heel erg slim! Na de feestdagen zijn er bizarre kortingen op producten die met kerst of de feestdagen te maken hebben. Sla dus je slag en doe alvast wat inkopen voor volgend jaar. Volgend jaar heb jij geen stress met die enorme kerstvoorraad. Daarnaast kan je de volgende feestdagen enorm besparen op je uitgaven, je hebt immers bijna alles al in huis.

Beeld: pinterest