Films & Series

Diego doet onthulling over spannende nacht in Prince Charming

diego-prince-charming

We kunnen weer optimaal genieten van alle drama in Prince Charming. En hoewel er al een aantal mannen het vliegtuig naar Nederland hebben gepakt, heeft Diego ondertussen al een aantal romantische connecties gelegd met de overblijvers. Zo romantisch dat Diego opbiecht dat er meer is gebeurt dan enkel een kus hier en daar.

Prince Charming Diego

We weten allemaal dat de Prince Charming van het derde seizoen de knappe Diego González-Clark is. Samen met zijn zus Ana is hij naar het Griekse eiland Kreta vertrokken om de zoektocht naar de ware liefde aan te gaan. Iets wat Diego tot nu toe met beide handen heeft aangepakt. Zo moesten er twee weken geleden maar liefst drie mannen het programma verlaten en kunnen we zien hoe Diego nu ook diepe connecties legt met de overgebleven kandidaten.

Lees ook:
OMG! Shirley van Ex On The Beach was aan het daten met BN’er

Meer dan zoenen

Natuurlijk zien we dat de mannen er flink op los flirten met elkaar, maar we zien ook dat er soms al een beetje meer gebeurt dan alleen flirten. Spannend voor de mannen, maar zeker voor de prins Diego. Onlangs was hij te gast in de podcast Date Night Talkshow Toen wordt er gevraagd of er ook wel eens dingen tussen de lakens gebeuren. Diego lijkt eerst over zijn antwoord na te moeten denken wat eigenlijk de vraag al beantwoord natuurlijk. Dan besluit Diego toch eerlijk te zijn en zegt: “Ja. Er is wel eens een moment dat de camera’s uitgaan.” Oeh la la!

View post on Instagram
 

Beeld: Videoland