Celebs

Oeps! Déze BN’ers droegen dezelfde jurk naar het Televizier-Ring Gala

Een van de grootste events in showbizz-Nederland vond gisteren plaats. Het Gouden Televizier-Ring Gala zorgde ervoor dat heel bekend Nederland de mooiste avondjurken en smokings weer uit de kast kon trekken. Deze twee BN’ers trokken heel toevallig dezelfde jurk aan naar de rode loper van het Televizier Gala. Oeps!

Zelfde naam en zelfde outfit

Bij het Televizier-Ring Gala gaat het natuurlijk niet alleen om de prijzen, maar wij zijn elk jaar ook weer erg benieuwd naar de prachtige outfits die onze favoriete sterren aantrekken. De knappe hunks in mooie strakke pakken en de dames in prachtige galajurken. Britt Dekker verscheen in een prachtige rode jurk van de Italiaanse Elisabetta Franchi, met een diepe v-hals en diamanten gesp. Zij presenteerde samen met Splinter Chabot de voorshow van het gala, en sprak verschillende BN’ers op de rode loper. Geheel toevallig verscheen Britt Scholte in precies dezelfde jurk. Oei!

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook
Dit zijn de grootste winnaars van het Gouden Televizier-Ring Gala op een rijtje

‘Best funny’

Britt Scholte kon er gelukkig om lachen dat ze dezelfde jurk aan hadden naar het Televizier Gala. “Erachter komen dat de prachtige host van de loper, Britt, dezelfde jurk aan heeft… Het enige wat je dan kan doen is even keihard lachen want haha is best funny, HOE DAN”, zegt de actrice op Instagram. Ze bewonderde haar naamgenoot dan ook gewoon in de jurk. “Britt bewonderen om hoe enorm prachtig zij eruitziet en je gewoon nog steeds mooi voelen!!” Stoer dat Britt Scholte hier zo sportief mee omgaat. Kim Kötter reageerde onder haar post met: “Prachtig!! (Maar wel een hele domme fout van het pr bureau) Ben blij dat jullie er allebei om kunnen lachen.”